Manichiura cu modele de unghii geometrice ne prezintă un mix între manichiura nude, french și un amestec de culori naturale. Aceste modele de unghii geometrice sunt printre cele preferate de adolescentele ce îmbrățișează mai mult stilul urban în vestimentație, hair styling cât și în manichiură sau pedichiură.

Cele mai interesante modele de unghii geometrice, le-am văzut în cadrul prezentărilor de modă, fotomodele fiind cele care au dat startul noii tehnici de pictură pe unghii: Negative Space. Această nouă tehnică în realizarea unghiilor,  dezbracă unghiile cu linii orizontale, diagonale și verticale.

Și dacă vrei ca eclipsa totală să o regăsești și pe unghii, aplică un lac de unghii negru, lucios doar pe jumătatea unghiei de pe degetul inelar (mâna stângă și dreaptă) iar pe cealaltă jumătate și restul unghiilor pictează pas cu pas o nuanță de crom metalic fierbinte.

În manichiura geometrică, liniile delicate sunt aplicate pe unghia ovală sau în formă de migdală, sub forma unui mic ornament liniar, adică orizontal de-a lungul liniei naturale de la vârful degetului.

Joacă-te cu formele geometrice si pictează doar un colț al unghiei (in diagonală) iar restul să rămână în culoarea naturală a unghiei.

Ai unghii scurte și prea late? Iată ce manichiură să porți pentru un efect de alungire a unghiei: aplică o nuanță de negru lucios, burgundy sau albastru electric dar nu pe toată lungimea unghiei ci numai sub forma unei dungi groase, în lungimea unghiei, iar restul să rămână în nuanța naturală a unghiei.

Accentele grafice îți pot crea o manichiură modernă, mai ales atunci cand pictezi pas cu pas fiecare unghie cu o linie groasă, coloarată pastelat (orizontal, la mijlocul unghiei), patul unghiei rămâne nud iar vârful negru lucios.

În acest sezon, cubismul este manichiura preferată a femeii preocupate de tot ce este modern și care îți  concentrează atenția în jurul unui mic element decorativ. Este adevărat că necesită mai multă îndemânare și experientă, de aceea cred că este ușor de realizat la salon de către un specialist în pictura pe unghi.

Urmărește mai jos galeria de fotografii cu modele de unghii geometrice:

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

 

9.

 

10.

 

11.

 

12.

 

13.

 

Pe voi ce model vă prinde? ♥