Care este secretul prin care poți fi sexy la orice vârstă? Trendul vestimentației, manichiura perfectă și mereu la modă cu modele de unghii alb-negru, farmecul și senzualitatea nu sunt rezervate numai tinerelor.

Cu cât o femeie are mai multă experiență de viață, cu atât devine mai atrăgătoare și seducătoare. Femeia poate fi o tânără elegantă în vârstă de douăzeci și doi de ani, sau o femeie atrăgătoare de patruzeci și cinci.

Aceste prototipuri feminine știu că tăria sufletească și încrederea în sine sunt printre cele mai puternice calități umane, sex-appeal-ul este doar o stare de suflet. Unei femei elegante și cu o personalitate puternică, întotdeauna i se va potrivi acest tip de manichiură.

Cred că cel mai prețios articol din garderoba unei femei nu este o piesă vestimentară, ci este un accesoriu. Femeile din ziua de azi sunt atât de ocupate, încât nu mai au timp să-și schimbe tot timpul hainele sau să-și modernizeze garderoba adoptând ultimele trenduri din modă, de aceea accesoriile joacă un rol atât de important. Dacă schimbi geanta, manichiura sau pantofii, îți poți schimba imediat înfățișarea și dispoziția. Nu-i așa că tocurile înalte au devenit o obsesie și pentru tine? Cu siguranță adori strălucirea și sex-appeal-ul pe care ți le conferă o pereche de pantofi cu tocuri înalte.

O manichiură alb negru, clasică, mereu la modă este perfectă pentru o femeie rafinată și o poți asorta la ținute lejere de weekend, la o rochie neagră de seară sau când ieși cu prietenii în oraș – fiind în aceeași măsură degajată și naturală de fiecare dată. Manichiura alb negru o asemănăm cu manichiura in nuanțe nude, care este mereu în trend, indiferent de tendințele sezonului ce urmează.

Modelele de unghii sunt asemănate de cele mai multe ori cu bijuteriile. Cred că franțuzoaicele poartă tot ceea ce le place, fără să ezite prea mult atunci când îmbină diverse stiluri din moda bijuteriilor, într-un stil mult mai boem. Ele nu se tem să aibă mai multe bijuterii în același timp, în dorința de a-și exprima propriul stil. Precum o nouă bijuterie, la fel și o nouă manichiură neagră sau alb-negru, te va face să te simți frumoasă și adorată de cei din jur. Așa că, atunci când alegi modele noi de unghii cu gel, inspiră-te de oriunde: din modă, din natură, din filme și de ce nu din basme. În ceea ce privește stilul personal, ești într-o continuă căutare, iar dacă vrei sa vezi mai multe modele de unghii ce se poartă în acest an, urmărește galeria foto pregătită de echipa noastră:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.