Există un stereotip răspândit, că tatuajele sunt doar parte a imaginii rockerilor și a bărbaților brutali, care își acoperă mâinile cu diferite imagini și semne.

Însă există și altfel de tatuaje, care pot fi destul de feminine și pot completa stilul unei domnișoare fine și gingașe. Dacă nu îți imginezi, cum ar fi posibil una ca asta, modelele din aceste imagini o să te convingă.

1.

2.

3.

Probabil, tatuajele cu flori sunt cele mai populare și des întâlnite în istorie, pentru că ele întotdeauna reprezentau frumusețea și viața. Datorită culorilor aprinse, prospețimei și a liniilor complicate ne plac atât de mult.

4.

5.

6.

Fiecare floare are un înțeles adânc pentru oamenii care le poartă. Poți alege trandafirul roșu, care a devenit o variantă clasică de a reprezenta dragostea și pasiunea; floarea soarelui  – care simbolizează fericirea și creativitatea; lalelele – prosperitate; pionii – eleganța și bunăstarea; crizantemele – perfecțiunea, etc..

7.

8.

9.

Cele mai frecvente tatuaje cu flori sunt cele complicate și foarte detaliate, pline de culori vibrante, însă nu toți aleg aceste design-uri arătoase. Unii oameni consideră, că cea mai reușită metodă de a arăta delicatețea liniilor și gingășia florilor sunt tatuajele simple și discrete.

10.

11.

12.

13.

Tatuajele simple diferă de la mărime, stil, detalii și culori. Secretul constă în a alege doar două din aceste caracteristici și să nu întreci măsura, făcând-o prea mare sau cu multe detalii. Tatuajele cu mai puțină nuanță de negru arată nemaipomenit ca un timbru delicat pe pielea ta.

14.

15.

16.

Acuarela este încă o idee excelentă de a reda delicatețea naturală a petalelor de flori. Cele mai la modă locuri pe corp pentru un tatuaj gingaș sunt: după ureche, pe deget, la spatele călcâiului, clavicula sau chiar pe coaste.

17.

18.

19.

20.