Primăvara este anotimpul în care femeile sunt bine dispuse zi de zi! Se știe că tunsoarea are un rol important atâta pentru aspectul și ținuta noastră, cât și pentru confortul și starea psihologică în general. În plus alegerea unei tunsori potrivite e o soluție sigură pentru a întineri cu câțiva ani!

Selecție de tunsori bob-carre

Avantajele tunsorii bob-carre

Popularitatea acestei tunsori este uneori chiar uimitoare. Dar de fapt totul e destul de simplu: secretul său e în faptul că tunsoarea e universală. Orice femeie poate opta pentru bob-carre indiferent de vârstă, tipul părului, al pielii, forma feței etc.

Un avantaj important al acestei tunsori este capacitatea sa de a corecta liniile feței.

Datorită varietății mari de modele, o tunsoare aleasă corect poate scoate în evidență ochii sau poate alungi vizual fața rotundă.

Totodată bob-carre nu are nevoie de mult timp pentru aranjare, iar acesta e un avantaj important pentru ritmul nostru de viață.Pentru o ținută cotidiană e suficient să aveți la îndemână un uscător de păr, un pieptene și spumă de păr. Din bob-carre puteți face și o mulțime de coafuri pentru ocazii speciale.

Bob-carre pentru păr scurt

Părul lung este extrem de frumos, dar condiția e ca el să fie mereu în stare aproape ideală. Din păcate ritmul de viață contemporan de multe ori nu ne lasă timp pentru asta, de aceea multe femei optează pentru tunsori scurte, iar bob-carre este una din cele mai reușite alegeri în acest sens.