Îţi doreşti coafuri simple, însă de efect, pe care să le poţi purta zilnic? Dacă te-ai săturat de modelele tradiţionale, îţi punem la dispoziţie câteva modele rapide şi încântătoare!

Precum bine ştii, coafurile uşor de realizat pot fi puse în valoare doar cu ajutorul unor tunsori potrivite. Dacă ai acoperit acest aspect şi tunsoarea aleasă îţi pune în evidenţă trăsăturile şi îţi complimentează textura părului şi felul în care acesta cade natural, atunci ai numeroase variante prin care îţi poţi aranja în fiecare zi părul, în timp record.

În prezent, multe femei seduse de farmecul unor coafuri lejere au dat uitării coafurile simple realizate prin coafarea cu peria. Odată obţinut volum din plin şi definirea şuviţelor, orice mic element îţi poate schimba look-ul.

Fie că vorbim de farmecul unui coc, în stilul anilor ’60, de bucle lejere, de împletituri simple sau de cofuri realizate în ritm rapid prin produse de styling, o coafură simplă poate fi uşor animată de mici detalii speciale, remarcabile.

Dacă ai părul scurt schimbarea coafurii nu necesită un efort real, ci doar puţină inspiraţie.

Poţi trece de la un stil elegant, sofisticat şi cizelat, la un look modern, edgy şi rebel, prin simpla aplicare de produse de styling şi uşoară răvăşire a şuviţelor.

Părul lung se bucură de numeroase idei de styling, de la împletituri, şuviţe răsucite, cocuri sau bucle lejere, până la onduleuri realizate în stil beach waves sau stilul wet hair, pe când părul de lungime medie poate fi pus în valoare prin uscarea cu peria în maniere diferite.

Poţi optă pentru un bob cu vârfurile întoarse în interior sau petru o coafură în stilul anilor ’70, cu vârfurile uscate în exterior şi definite cu puţină ceară pentru păr.

Dacă ai părul mediu, poţi folosi un spray cu apă de mare petru a obţine în cel mai rapid mod onduleuri lejere sexy, foarte chic.Poţi apela la farmecul dat de coafurile cu părul ud sau la eleganţa unui coc chignon.

Şi un breton poate influenţa foarte mult coafurile, întrucât poate fi stilizat în maniere diferite şi îţi poate schimba întregul look. Indiferent de lungimea părului, există numeroase metode de a coafa bretonul pentru că acesta să schimbe întreaga fizionomie.

Accesorizatea unei coafuri simple este pentru orice lungime de păr cheia originalităţii look-ului de zi cu zi. În prezent există numeroase opţiuni adecvate pentru orice gust.

Iată care sunt cele mai interesante coafuri simple, dar cu stil pe care ţi le propunem pentru noul sezon:

Împletituri simple

 

Împletitura franţuzească poate transforma un look banal într-un look senzaţional în câteva clipe. Dacă ai părul lung şi obişnuieşti să-l prinzi într-o coadă de cal, împletitura poate fi exact elementul de care ai nevoie pentru a-ţi redefini look-ul.

Coafuri cu volum

 

Ne-am obişnuit să apelăm mai întotdeauna la coafuri complexe, de efect, încât am uitat cât de frumoase sunt coafurile realizate prin uscarea părului cu o perie mare, uşor de realizat prin creşterea volumului în momentul uscării cu o perie mare, urmată de întoarcerea vârfurilor spre interior.

Coafuri cu părul ud

 

Aspectul de păr ud rămâne în continuare unul dintre trendurile propuse de designri în multe din prezentările de modă ale acestui sezon. Pentru a fi în tendinţe, combină texturi diferite, aplicând produse de styling doar la rădăcină părului şi păstrând vârfurile naturale sau uşor tapate.

Coafuri cu bucle lejere

 

Dacă vrei să obţii bucle lejere şi nu ai timp să foloseşti ondulătorul sau placa pentru a le realiza, aplică pe părul umed spray pe bază de sare de mare şi strânge şuviţele în palmă, pentru a crea stilul nonşalant, adorat de majoritatea celebrităţilor.

Coafuri cu părul prins

 

Coada de cal prinsă şi coafată într-o manieră diferită, coafuri în care doar coroana este tapată şi prinsă, iar restul părului cade lejer pe umeri, şuviţe răsucite şi prinse în agrafe sunt toate stiluri care nu trebuie neglizate atunci când cauţi coafuri lejere, dar cu stil.

Coafuri accesorizate

 

Accesoriile pentru păr îţi stau la dispoziţie pentru un look nou, original, zi de zi. Bentiţe, flori, eşarfe, agrafe, bijuterii de păr şi multe alte artificii pot fi folosite pentru a conferi chiar şi celor mai răvăşite şuviţe un look modern, chic.

Coc lejer

 

Un coc lejer de balerină este soluţia pentru multe dintre noi atunci când nu avem prea mult timp disponibil. Amplasate diferit – la baza gâtului, la coroană, în lateral – sau accesorizate în fel şi chip, cocurile messy vor rămâne pentru totdeauna coafuri chic, potrivite atât pentru un look formal, cât şi pentru un look casual.

Coafura cu bucle

 

Buclele sălbatice sunt declaraţia de independenţă şi nonşalantă pe care fiecare dintre noi simte impulsul să o facă din când în când, măcar prin intermediul unei coafuri. Acest stil este şi practic de realizat în cazul buclelor de a doua zi, care şi-au pierdut prin aplatizarea în timpul nopţii volumul şi definirea.

Tu ce coafuri simple si rapide cunosti pentru a-ti invigora stilul?