Manichiura franțuzească este cea clasică și cucerește mereu primele locuri în topuri. În fiecare sezon maeștrii în nail-art creează noi și noi modele care fascinează amatoarele acestei manichiuri. Această este simplă, elegantă și mereu la modă.

Culorile moderne ale manichiurii franțuzești în 2018

Manichiura franțuzească colorată în 2018 rămâne la fel de populară. Pot fi colorate atât vârfurile unghiilor, cât și unghia de bază. De aceea, există o largă varietate de modele. De exemplu, vârfurile pot fi de o culoare, iar baza de altă culoare. Pot fi folosite orice combinații de culori, dar nu trebuie să ignorați și clasicul franțuzesc cu vârfurile albe și baza aproape transparentă, roză sau piersic.

Culorile moderne pentru această manichiură în 2018 se pot considera: galben, verde intens, auriu, roșu și maro. Însă cea mai modernă variantă în acest sezon se consideră culoarea neagră.

Forma unghiilor pentru manichiura franțuzească 2018

De la sezon la sezon forma unghiilor nu se schimbă prea tare. Majoritatea femeilor preferă forma unghiilor care le este comodă.

Lungimea cea mai modernă în 2018 se consideră unghiile scurte. În mod perfect lungimea unghiei de la pernuța degetului nu trebuie să depășească 2 mm. Această lungime vă permite să scrieți ușor la computer și să folosiți ușor smartphone-ul.

Manichiura franțuzească 2018 arată foarte frumos pe unghiile puțin rotunjite: ovale, migdalate și „pătrat moale”. Un profesionist poate să vă determine forma perfectă pentru dvs. Dacă doriți să faceți manichiura acasă, să știți că „pătratul moale” va arăta mai bine pe unghii scurte, iar pentru unghiile mai lungi – formă de migdală.

Joc de textură

Caligrafie

Acestea sunt ultimele tendințe de nail-art. Carmen Marc Valvo a prezentat pentru 2018 un nou model. El propune ca marginea să fie făcută din două linii, nu doar din una. Din acest motiv manichiura franțuzească arată mult mai original, dar în același timp își va păstra stilul său propriu.

Geometrice