Atunci când te-ai hotărât să-ți faci un tatuaj, cel mai bine ar fi să alegi ceva care să însemne mult pentru tine sau care să te inspire, pentru că alegi un tatuaj care exprimă ceea ce simți, șansele ca acesta să fie unic sunt mult mai mari.

Dacă știi deja ce vrei, trebuie să cauți cu mare atenție artistul care să-ți facă tatuajul. Este o procedură dureroasă și care presupune riscuri, așa că ar fi mai bine să mergi într-un loc care îți inspiră siguranță.

Trebuie să știi că un tatuaj necesită o investiție costisitoare. Dacă îți dorești asta foarte mult, cel mai bine ar fi să economisești până când ai suficienți bani pentru a-l face.

Deși poate fi acoperit în timp, un tatuaj este în principiu un lucru permanent. Îndepărtarea tatuajului cu laserul este mult mai dureroasă decât tatuajul în sine, așa că ar trebui să te gândești bine înainte de a lua mare decizie. Nu face asta impulsiv.

Zona în care îl faci este la fel de importantă. Unele dintre cele mai dureroase zone sunt coastle, gleznele sau mușchii fesieri.

Dacă te gândești să îți faci un tatuaj, ar fi mai bine să începi cu un model micuț și drăguț. Iată câteva sugestii perfecte:

1. O bicicletă drăguță pe braț

2. Pentru iubitorii de cafea

3. Un diamant drăguț

4. Să zburăm departe!

5. Bătăile inimii

6. Așa sunt eu!

7. Mergi mai departe!

8. Prima literă a numelui tău

9. Pulsul pe deget

10. Sub umbrela mea!

11. Minimalist

12. Buline drăguțe