1-Parchetul+din+bucatarie

Astazi exista o multime de modele de parchet in functie de provenienta lemnului si de stilul de amenajare. Fiind destinat spatiului din bucatarie – unde traficul este intens, iar accidentele casnice sunt la ordinea zilei- parchetul este tratat si protejat, asadar nu aveti de ce sa va faceti griji in acest sens.

1. Un parchet solid din stejar, spre exemplu, este potrivit intr-o bucatarie traditionala si poate chiar depasi „granitele” acesteia, pana in dining si living, daca vorbim de un open-space. Astfel, se va crea impresia de un spatiu uniform si aerisit.

Imagini pentru parchetul in bucatarie

2. Daca va doriti o bucatarie clasica, dar bugetul nu va permite prea multe investitii, alegeti un parchet laminat care imita lemnul natural. Realizat din mai multe placi de fibra comprimate, acoperite de o imagine fotografica de lemn si de un strat protector, acesta este mai usor de ingrijit si mai accesibil, fara a face abatere de la design.

Imagini pentru parchetul in bucatarie
3. De asemenea, parchetul provenit din lemn prelucrat, fata de lemnul solid, va rezista mai mult in timp si vor exista sanse putine sa se „umfle” sub influenta umiditatii din bucatarie, create de abur. Un finisaj format din doua tonuri de lemn de frasin, de exemplu, montat de-a lungul camerei, va mari vizual bucataria. Din punct de vedere al design-ului, acest finisaj poate fi folosit intr-un decor minimalist.

Imagini pentru parchetul in bucatarie4. Practic, durabil, rezistent la apa si la zgarieturi, parchetul realizat din vinilin este disponibil intr-o varietate de modele si preturi pentru bugetul fiecaruia. Pentru un design non-conformist, intr-o bucatarie vintage, aplica un imprimeu „sters”.

Imagini pentru parchetul in bucatarie

5. Un parchet laminat ce imita lemnul de pin antichizat este potrivit intr-un open-space format din bucatarie si dining si are o garantie de cel putin zece ani.

6. Pentru o bucatarie moderna si eleganta, placile (subtiri) din lemn de fag, de culoare deschisa reprezinta o alegere inspirata.

Imagini pentru parchetul in bucatarie

7. O pardoseala inchisa la culoare este rar intalnita in locuinta noastra. Insa, indrazniti sa o folositi, de exemplu, intr-o bucatarie alba. In felul acesta, atat mobilierul cat si parchetul se vor scoate in evidenta unul pe altul. De exemplu, puteti alege un parchet din lemn de stejar de inalta calitate. Acesta a fost prelucrat pana la obtinerea unei culori maronii, cu nuante de roscat

1.

2-Parchetul+din+bucatarie

2.

3-Parchetul+din+bucatarie

3.
4-Parchetul+din+bucatarie