Îmbunătățirea casei tale este întotdeauna un lucru bun. Avem cele mai bune idei pentru casa ta. Astăzi vă vom prezenta un proiect interesant, care merită văzut.

Dacă doriți să vă îmbunătățiți bucătăria, atunci ar trebui să luați în considerare și un mini-bar. Desigur, cui nu i-ar plăcea un mini-bar în casă?! Problema este lipsa spațiului. Aceste idei de mini-bar acasă te vor uimi!

1

Dacă sunteți tipul de persoană care se bucură de oaspeți, atunci aceste idei vă vor ajuta cu siguranță. Efectuarea propriului mini-bar nu este o sarcină grea, chiar și atunci când ne confruntăm cu provocarea de spațiului limitat.

2

Dacă aveți un colțișor liber ve-ți putea să-l faceți. Veți avea nevoie de rafturi pentru a plasa toate elementele. În funcție de numărul de articole pe care intenționați să le aveți, alegeți rafturile adecvate, care se vor potrivi în stilul camerei.

3

Puteți pune, un dulap pentru acest scop. De asemenea, un stand unde puteți pune paharele va fi cea mai bună idee. Acesta va face mini-barul arate ca unul real!

1.
4

2.

5

Ai un spațiu liber sub scări care nu are un scop? Transformați-l în propriul bar.  Oaspeții dvs. vor fi uimiți!

6

Și dacă credeți că nu va avea suficient spațiu, nu vă faceți griji. Având un căruț portabil va rezolva această problemă. Îl puteți muta oriunde doriți în casa dvs. Vă puteți lăuda prietenilor. Faceți o petrecere în curte, puteți transfera acest mini-bar portabil în cel mai scurt timp!

1.

7

2.
8

3.
9

4.
10

Alegeți băuturile preferate, împreună cu paharele corespunzătoare. Acum vă puteți bucura și relaxa în casa dvs., cu o băutură!

11