Make-up artiștii susțin că anul acesta se poartă unghiuţele lungi şi pătrate. Dar, pentru că manichiura este importantă atunci când vine vorba despre frumusețe și încrederea în sine, ești în drept să îți alegi modelul care îți place și care te reprezintă cel mai bine.

Iți spunem și arătăm ce se va purta pe unghii anul acesta.

Iată că toamna ne întâmpină cu o schimbare majoră de stil, readucând în lumina reflectoarelor modelele de manichiură mai cuminiți – clasice, minimaliste, delicate.

Ce culori se poartă anul acesta?

Ce model este in tendințe? Unghii lungi, scurte, pătrate, rotunde? Toate acestea sunt întrebările pe care orice femeie și le pune înainte de a se lăsa pe mâna specialistului.

De departe, culorile care vor face furori anul acesta sunt negru, roșu și nude. Fiecare dintre acestea exprimând stări și personalități diferite.

Dacă ești tipul de femeie care preferă să rămână cât mai delicată, dar elegantă în acelasi timp, unghiile nude sunt potrivite pentru tine.

Însă, daca ai o personalitate puternică, care știe să se impună în orice cirmustanță, roșul și negrul sunt cu adevarat soluția ideală pentru tine.

Știm cât de greu poate fi să alegi un singur model dintre atâtea variante, de aceea, uneori, o manichiură cât mai simplă și delicată, poate fi de departe cea mai buna alegere.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Poate nu te așteptai, dar anul acesta glitter-ul pare să-și facă loc printre modelele clasice. Indiferent de culoare, glitter-ul va oferi doza de efervescență necesară unei manichiuri perfecte.

Fie că optezi pentru aplicarea sa pe toate unghiile, fie doar pe una singură, sclipiciul te va scoate din impas de fiecare dată.

11.

12.

13.

Formele geometrice sunt în vogă anul acesta. Triunghiuri, pătrate, linii curbe, toate acestea reprezintă un model inedit pe care trebuie neapărat să-l adopți și tu anul acesta.

Tendința minimalismului se putea identifica și la sfârșitul anului trecut, însă în 2018, cu siguranță, va fi un „must”.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

O manichiură mată va rămâne mereu actuală. Design-ul unghiilor mate va arăta întotdeauna elegant și delicat, mai ales în combinație cu alte modele subtile, precum dungile. Cand rămâi în pană de idei, această manichiură reprezintă soluția perfectă.

27.

28.

29.

30.