În toate timpurile și la orice vârstă femeile doresc să arate frumos. O tunsoare potrivită este un detaliu obligatoriu pentru o imagine ideală. Atunci când alegeți tunsoarea potrivită trebuie să țineți cont de trăsăturile feței și vârsta dvs.

O tunsoare corectă poate întineri aspectul și să ascundă vizual schimbările care apar odată cu vârsta în zona decolteului și pe față. Trebuie să alegeți tunsoarea corect pentru a economisi timpul și banii pentru aranjarea părului în saloanele de frumusețe.

Pentru o alegere corectă a tunsorii, vă recomandăm să vă adresați unui profesionist. În acest sezon cele mai populare sunt tunsorile scurte și lungimea medie a părului. Părul scurt vă ajută să accentuați avantajele exteriorului și să ascundeți schimbările legate de vârstă.

În sezonul aceasta tunsoare neobișnuită se poartă cu breton. Alegerea bretonului poate fi îndrăzneață, de la un breton foarte scurt, până la un breton tuns ”în zdrențe”, care ajunge până la pomeți. Bretonul oblic, tuns ”în zdrențe” va concentra atenția celor din jur asupra tâmplelor.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Vopsirea părului scurt cu un breton ”în zdrențe” trebuie realizată în două culori. Cele mai actuale tehnici de vopsire a părului sunt balayage, shatush și sombre.

Această tunsoare este populară atât între bărbați cât și în rândul femeilor. Tunsoarea haircut este asemănătoare tunsorii pixie, cu o deosebire semnificativă: tunsoarea presupune o linie orizontală tăiată drept (nu ”în zdrențe”) a părului inclusiv și a bretonului.

Această tunsoare se potrivește posesoarelor unui păr subțire. Vara puteți rade tâmplele și ceafa. Acest truc creează un volum suplimentar părului și va conferi trăsăturilor feții un plus de feminitate.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Recomandare: Înainte de a vă schimba imaginea, vă recomandăm să alegeți o tunsoare cu un breton alungit, astfel peste un timp scurt veți putea strânge părul și să vă schimbați complet stilul. De asemenea puteți experimenta cu alegerea nuanțelor pentru vopsirea părului.