- Virale, Zodii

O lingură dimineata, doar 10 minute… Nici nu-mi vine a crede că acum un an dinții erau necazul meu!

Clătirea gurii cu ulei pe stomacul gol este o practică antică. Dacă din copilărie am face zilnic toți această procedură, stomatologii ar trebui să meargă în jurul lumii cerșind cu mână întinsă…

Imagini pentru dinti albi

Secretul constă în proprietatea specială a lipidelor din ulei de a atrage bacteriile din gură și de a le împiedica să se depună din nou pe dinți și pe membrana mucoasă a gurii. În acest articol vă vom explica cum se efectuează corect această procedură, care poate elimina următoarele problemele dentare: îndepărtează tartrul dentar și toxinele, întărește gingiile, îndepărtează respirația urât mirositoare… Și asta nu e tot!

Clătirea gurii cu ulei

1. Procedura se face dimineața, imediat după trezire, pe stomacul gol! Folosiți 1 lingură de ulei de floarea soarelui sau de măsline (puteți utiliza și ulei de cocos, de susan sau alte tipuri uleiuri).

Clătiți cu ea gura timp de 10 minute. În nici un caz nu trebuie să înghiți uleiul: acesta va îndepărta din gură toate bacteriile și toxinele.

2. De îndată ce uleiul devine vâscos, scuipați-l și clătiți-vă gura cu apă caldă.

3. Spălarea cu ulei este cea mai bună detoxifiere a gurii. Nu există nici un remediu, nici o pastă de dinți care să funcționeze atât de eficient! În câteva zile veți observa că respirația Dumneavoastră a devenit mai proaspătă, iar dinții sunt mai albi. Și acesta este doar începutul…

4. Acum vă puteți peria dinții ca de obicei! Pelicula uleioasă care se formează în gură în timpul clătirii va ajuta pasta de dinți să curețe și mai bine gura.

Clătirea gurii cu ulei de floarea-soarelui este o procedură foarte simplă care va deveni destul de repede un obicei sănătos. Trebuie să puneți seara uleiul într-un pahar, lângă periuța de dinți și astfel nu veți uita să vă clătiți gura! Clătirea mai poate fi combinată și cu o gimnastică de dimineață ușoară, care va fi binevenită…

Nu le dați bacteriilor nici o șansă! Povestiți-le și prietenilor Dumneavoastră despre această procedura importantă care îi va ține departe de medicul stomatolog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *