Dacă ați încercat cel puțin o dată să slăbiți, ați înțeles cât de epuizant este acest proces. Dar poate fi și altfel! Da, efectul este mai lent. Da, sunt anumite restricții. În schimb, fără stres pentru organism și cu multe schimbări plăcute ale exteriorului. Secretul se ascunde în semințele de in. Pielea a devenit catifelată, iar ridurile au dispărut! Acesta este doar începutul.

Multe persoane au auzit, dar puține au încercat. Aceste semințe micuțe au niște beneficii enorme pentru organism, păcat să nu le consumați.

Semințele de in pentru curățarea intestinelor

1. Componentele utile ale semințelor de in curăță organismul, stimulează metabolismul și încetinesc procesele de oxidare din organism.

2. Semințele se consumă întregi sau sub formă de pulbere. Se mănâncă pe stomacul gol cu iaurt (kefir). Din făină de semințe de in se coc biscuiți și pâine. Haideți să cunoaștem mai îndeaproape aceste semințe miraculoase.

3. Semințele de in se păstrează la frigider. Cel mai bine în vase de ceramică cu capac ermetic. Astfel ele nu vor avea un gust amărui. Cu ajutorul acestora vă veți fortifica sănătatea și veți putea pierde din greutate, iar apoi să o mențineți.

4. Semințele de in sunt bogate în micro și macroelemente. Acestea conțin acizi grași seminesaturați datorită cărora întreg organismul funcționează ca ceasul. Drept rezultat veți avea o piele frumoasă și un păr sănătos.

5. Consumul de semințe de in este foarte folositor, în special pentru cei care au probleme cu intestinele. Atunci când ajung în stomac semințele se umflă datorită învelișului său. Structura gelatinoasă a învelișului îmbunătățește activitatea intestinului, îl curăță de mase fecale și de toxine.

6. Mai mult decât atât, simțul de sațietatea apare mai repede, ceea ce înseamnă că veți înceta să exagerați cu mâncarea. Sau din contra veți scăpa de senzația chinuitoare de foame. Volumul stomacului se va micșora și pe viitor veți mânca mai puțin.

7. Dacă consumați corect semințe de in, puteți pierde aproximativ 3 kg pe lună. Acest lucru se întâmplă fără vreo limitare în alimentație. Pentru a avea un asemenea rezultat, consumați câte 1 lingură de pudră de semințe fie ca supliment în mâncare, fie în produsele lactate.

8. Nu preparați semințele din timp, ele își pierd calitățile foarte repede. Faceți pauze între cure – 10 zile le consumați, 10 zile pauză. Beți multă apă pentru a preveni constipațiile.

Ingrediente

  • un pahar de iaurt degresat
  • făină de semințe de in

Făina de semințe de in amestecată cu iaurt contribuie la stimularea metabolismului și are un efect ușor laxativ. Este un aliment minune pentru cei care vor să scape de câțiva centimetri în plus și să-și fortifice sănătatea.

Mod de administrare

1. Săptămâna întâi

Amestecați 1 linguriță de făină de semințe de in cu 1 pahar de iaurt.

2. Săptămâna a doua

Măriți cantitatea de făină, 2 lingurițe la un pahar de iaurt.

3. Săptămâna a treia

La un pahar de iaurt adăugați 3 lingurițe de făină de semințe de in. Această făină nu trebuie neapărat să o cumpărați, puteți să măcinați semințele cu râșnița chiar acasă.

Consumați acest amestec în loc de micul dejun și peste 3 săptămâni vă veți simți mult mai bine, sistemul digestiv se va îmbunătăți, veți scăpa de câteva kilograme, iar pielea va fi sănătoasă și luminoasă. Nu uitați că pentru un rezultat perfect trebuie să consumați 2 l de apă pe zi.

Important! Persoanele care sunt alergice la proteina de ou sau nuci, trebuie să fie atente la consumul de semințe de in.