- Virale, Zodii

Cum reuşeşte Kate Middleton să-şi păstreze permanent silueta de invidiat. -sasiko.ro-

Kate Middleton este la fel de suplă cum o ştim dintotdeauna şi după ce a adus pe lume în acest an pe micul prinţ Louis. Acum s-au aflat în sfârşit secretele ei bine păstrate despre modul în care îşi păstrează silueta.

Cum face Kate Middleton (36 de ani) să-şi păstreze permanent talia de viespe după ce a născut trei copii se întreabă toată lumea. Soţia prinţului William (36 de ani) a revenit rapid, de fiecare dată, la supleţea pe care o ştim, după ce a născut. În sfârşit, revista „Look” a dezvăluit care sunt reţetele sale de frumuseţe.

La sfatul antrenoarei starurilor, Louise Parker, Kate a adoptat o dietă fără gluten. Zilnic consumă în principal seminţe de chia, legume şi proteine. Nu se atinge de dulciuri. În plus face sport la greu. Zilnic face exerciţii fizice şi tenis.

De asemenea, Kate Middleton are tratamente secrete care o ajută să nu facă riduri. Se dă zilnic pe faţă cu ulei de măceşe şi face măşti pe bază de venin de albine şi uleiuri esenţiale, între care şi ulei de lavandă.

Însă secretul cel mai important care o ajută pe Kate Middleton să-şi menţină silueta de invidiat este dieta fără gluten şi fără dulciuri.

Kate Middleton si Printul William s-au intalnit in timpul facultatii, ambii fiind studenti la aceeasi universitate.

Cei doi au inceput sa se intalneasca din 2002, chiar daca la acea perioada relatia lor nu a fost confirmata. Dupa scurta lor despartire din 2007, in 2010 aceastia si-au anuntat logodna, urmata de impresionanta nunta din 2011.

Kate si Printul William au impreuna trei copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *