Tatuajele de flori sunt foarte populare pe toate retelele de socializare, fiind versatile, in diferite modele, dimensiuni și culori. Acestea fac ca orice tatuaj sa arate mai atractiv și mai frumos.

Daca tatuajele dvs. sunt prea simple, puteți adauga niste flori frumoase pentru a arata mai atractiv.

Florile sunt unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-a creat universul. Sunt placute la vedere iar frumusetea lor a fost mereu apreciata.

Poate ca acesta este motivul pentru care barbatii dau flori atunci cand o curteaza o femeie si ori de cate ori cineva este bolnav ii daruim flori ca sa il inveselim. Frumusetea radianta a florilor ne face sa ne simtim mai bine. Este, de asemenea, unul dintre simbolurile populare ale feminitatii.

Tatuajele cu flori sunt versatile, potrivite pentru diverse parti ale corpului. Poti alege un tatuaj cu flori pe mana, pe picior sau un tatuaj delicat pe ureche.Indiferent de locul pe care il alegi sa iti faci un tatuaj cu flori, acesta va adauga un plus de delicatete si feminitate oricarei parti a corpului.

Printre cele mai populare modele de tatuaje cu flori sunt tatuajele cu flori de cires, cu trandafiri, flori de lotus sau flori de mac.

In acest articol ti-am pregatit o colectie de poze cu cele mai populare tatuaje cu flori:

Cele mai frumoase MODELE DE TATUAJE CU FLOR1.

Tatuaje cu flori de cires

Tatuajele cu flori de cires sunt modele de tatuaje inspirate din cultura japoneza.

Deseori ilustrat cu petalele suflate de vant, floarea ciresului reflecta o trasatura importanta a culturii japoneze. In cultura japoneza, floarea de cires e simbolul „Mono no aware” – patosul lucrurilor, sau mai literal, o empatie fata de orice creatie lucruri, vietate.

Intr-un inteles mai vast, este un simbol al „sensibilitatii fata de efemer”. Ce inseamna asta? Florile de cireșe sunt frumoase și delicate, dar nu sunt insa flori cu o viata lunga. Petalele sunt suflate din copaci la cea mai mica adiere de vant.

Aceasta inseamna ca frumusetea lor se estompeaza rapid. Poporul japonez vede acest lucru ca o metafora a vietii care reflecta propria lor mortalitate.

Asadar, tatuajul cu flori de ciresreprezinta un tatuaj cu o semnificatie minunata …

  

2. Tatuaje cu flori pe mana

3. Tatuaje cu flori mici

4. Tatuaje cu flori si inimioara

5. Tatuaje cu flori si mesaje scrise

6. Tatuaje cu flori de lotus

7. Tatuaje cu trandafiri

8. Tatuaje cu flori de mac

9. Tatuaje cu flori pe picior