Capodopere ale artiștilor profesioniști tatuaje impecabil, ca modele de desen de pe corpul uman, ei nu au nici o marjă de eroare.

Și în ciuda interminabile controverse în jurul valorii de un tatuaj pe o parte delicata a corpului feminin, femeile încă mai continua să experimenteze cu mai originală și impresionantă tipuri de imagini.

Combinația de forme, linii, modele, modele geometrice și florale, s-au adunat într-un singur sistem simbolic, de a crea un unic estetice pe corp.


Cele mai populare printre femei modele de tatuaje cu flori. Și nu este surprinzător, pentru că, astfel, frumoase doamne echivala frumusețea naturală cu frumusețea corpului său.

Flori de cires – simbol de tandrețe și de tineret fete sunt la apogeul frumusetii sale.

Cu toate acestea, simbolul cireșe are propriile sale implicația este nu numai frumoase, tineri, dar, de asemenea, trecătoare, subtil aluzie la faptul că tinerețea este trecătoare, și trebuie să se bucure de acest minunat uneori.

Lovely Lily – expresia de pace și armonie, tandrete, generozitate și noblețe. În culturile antice, Crinul simbolizează fertilitatea.

În simbolismul de Est loc semnificativ este Lotus. Și nu pentru nimic nu este acest fermecător flori fete alege pentru a proiecta asupra organismului. Același tatuaj, în plus față de contururi elegante, dotate cu sens profund. Lotus este un simbol de puritate și castitate, spiritualitate și desăvârșire. Schițe de flori arata impecabil in alb-negru și color.


Schițe de animale pe corp.


Tatuaj dragon mitic, ca niciodată, grațios arată pe femeie eleganta spate.

Imaginea de albastru și roșu dragon spune despre diversitatea de o fată de caracter. Dragon albastru – simbolul păcii, deschidere, compasiune; un roșu aprins — exprimă emoție și pasiune.

Armonie perfectă.

Excelent tatuaj cu imaginea de păsări pe un superb corp de sex feminin. Fiecare specie își are temperament, sensul profund și farmec, și fiecare fată poate alege pe cel cu care se asociază extensiileExcelent tatuaj cu imaginea de păsări pe un superb corp de sex feminin. Fiecare specie își are temperament, sensul profund și farmec, și fiecare fată poate alege pe cel cu care se asociază extensiile.