Din punct de vedere estetic, poate  nu este cel mai reuşit mobilier de grădina dar cu siguranţă este cel mai practic şi se pretează oricăror amenajări şi în mod special pentru terasă, cu atât mai mult apreciate dacă sunt confecţionate de mâinile noastre dibace.

Păleţii din lemn, căci despre ei este vorbareprezintă acea categorie de materie prima din care se pot confecţiona o mulţime de piese de mobilier pentru exterior.

Ideea de a transformă păleţii în minibaruri pare a fi una foarte bună deoarece nu generează costuri foarte mari şi nici nu trebuie depus un efort deosebit pentru a le confecţionaŞi avândîn vedere  păleţii se găsesc de cumpărat, atunci chiar se merită investiţia.

Aşa cum am menţionat şi mai înainte, printre cele mai potrivite piese de mobilier care se pot confecţionasunt acele minibaruri cu locaşe pentru sticlele cu băuturile preferate sau cu locaşuri pentru pahare.

Dar nu numai din paleţi se pot confecţiona aceste minibaruri ci şi din lădiţele din lemn, spre exemplu. Vopsite şi asamblate  atare, se vor transformă într-un mobilier exact aşa cum vi-l doriţi.

După cum o  observaţiprin intermediul imaginilor de mai jos, păleţii din lemn sunt potriviţi pentru a confecţiona din ei şi nişte scaune, pe care le puteţi vopsi în nuanţe ţăridândastfel culoare grădinii.

Sunt o mulţime de idei în acest articol de a refolosi păleţii din lemn, transformându-i în diverse corpuri de mobilă pentru grădinaprin urmare va lăsăm  le descoperiţi pe fiecare înparte.

De-a lungul timpului v-am mai prezentat o mulţime de articole cu idei de a reutiliză păleţii din lemn, prin urmare dacă le-aţi pus deja în practică, noi nu putem decât  ne bucurăm, dar nu uitaţi  aşteptăm fotografii cu proiectele realizate de voi.