Parul vopsit in culori cat mai indraznete este o tendinta a ultimilor ani. De aceea nu ar trebui sa va surprinda daca veti incepe sa vedeti tot mai multe persoane care isi vor vopsi parul in diferite nuante de mov, violet sau albastru.

Culoarea violet se poate asocia cu orice culoare a parului, indiferent daca acesta este lung sau scurt. In continuare va vom prezenta cateva idei pentru vopsirea parului saten cu nuante mov violet.

Parul saten violet arata foarte bine. Aceasta nuanta este foarte la moda in acest an, asa cum puteti observa pe Instagram. Pe langa faptul ca este in trend, aceasta nuanta este foarte versatila ceea ce inseamna ca se poate potrivi cu diferite nuante ale pielii sau ochilor.

Daca nu doriti o schimbare foarte drastica, puteti folosi tonuri de violet mai apropiate culorii naturale a parului.

Foarte multe celebritati au ales anul aceasta diferite nuante ciocolatii cu violet care creaza un look fermecator. Balayage-ul nu este doar o tehnica moderna ci si inovatoare de aceea puteti sa o folositi sa combinati diferite nuante de maro si violet.

Chiar daca sunteti reticente sa combinati aceste doua culori, cand veti vedea rezultatele unei astfel de combinatii pe un par lung cu siguranta va veti razgandi. In plus, puteti folosi violetul sau movul ca o culoare principala la care sa adaugati cateva note subtile de argintiu sau roz.

Nimeni nu va stie care este culoare dumneavoastra naturala si cum ati ajuns la aceasta nuanta incantatoare.

Speram ca c-au placut aceste fotografii si ca le veti distribui si prietenelor voastre de pe retelele de socializare.

Par brunet inchis violet

Par cu bulce biolet

Par lung saten cu nuante violet

Par lung saten deschis violet

Par lung saten gri violet

Par lung saten mov

Par saten deschis violet

Par saten liliachiu

Par saten mov

Par saten violet deschis

Par saten violet

Par violet balayage

Par violet saten