Pentru sezonul de primavara tendintele in ceea ce priveste unghiile, sunt din cele mai diversificate fara o filosofie anume, fiind vazute culori puternice, unghii mari pe de o parte, simple si subtile pe de alta parte.

Unghii scurte

Una din multele tendinte ale sezonului sunt unghiile scurte, dar foarte ingrijite. Au fost vazute unghii scurte patratoase, rotunjite la colturi, nuante opace, lucioase.

1.

2.

3.

Unghii lungi ovale

Aceasta tendinta este una normala, aproape de cum poarta toate femeile; un LOOK clasic, feminin vazut in multe prezentari pentru acest sezon.

4.

5.

6.

Unghii stiletto

Diversitatea este cuvantul cheie si pe langa practicitate, avem si unghii duse spre extrem – unghii stiletto. Au fost vazute unghii care reusesc sa fie centrul atentiei prin modul in care au fost ‘vopsite’, modele aglomerate, aplicatii 3D.

7.

8.

9.

Unghii opace – stralucitoare

Nuantele opace stralucitoare la unghii au fost in multe prezentari, alegerea ideala daca vrei unghii rapide si glam in acelasi timp. Au fost vazute nuante metalice luminoase, dungulite pe mijloc, unghii avand luciu de aur.

10.

11.

12.

Unghii rosii

Un clasic care nu are nicio sansa sa dispara de pe scena, culoarea rosie ofera energie, eleganta si o nota sexy. S-a vazut rosu cald aplicat pe unghii lungi si ovale, insertii metalice pe unghii stiletto, rosu lucios pe unghii scurte.

13.

14.

15.

Nuante nude

Daca vrei sa nu dai gres sau nu ai multe optiuni, nuanta nude este alegerea perfecta, indiferent ca este vorba de roz deschis, culoare bej sau un taupe luminos. Aceste nuante au fost vazute pe diverse forme de unghii, ovale patratoase, scurte; modelele au purtat atat nuante mate cat și cu luciu.

16.

17.

18.

Nuante albastre

Pe langa culorile calde, avem nevoie si de unghii mai racoroase, astfel ca albastrul este una dintre cele mai bune optiuni. S-a vazuat albastrul electric care iti da energie in zilele foarte calduroase, albastru marin, sau nuantele cerului intr-o maniera luminoasa.

19.

20.

21.

Unghii simple cu dungulite negre

Se preconizeaza ca mixul nude si negru va deveni in scurt timp o prezenta obligatorie in tendintele fiecarui sezon, aducandu-ne nuantele nude cu liniute subtiri negre ca decoratie. A fost vazut nude curat cu negru la baza aproape de cuticula, in unele cazuri mai subtiri, in altele mai groase; au fost vazute unghii minimaliste cu o singura dungulita neagra verticala sau orizontala pentru accentuare, au fost vazute influente grafice.

22.

23.

24.

Nail art cu dungulite colorate

Chiar daca au fost vazute pe unghii multe dungulite de culori diferite rosu-albastru-verde si negrul a dominat atat pe unghiile scurte cat si pe cele lungi. Au fost vazute dungulite groase de alb si rosu, modele circulare in forma de vartej, manichiura franceza cu dungulite care au inlocuit albul.

25.

26.

27.

Unghii florale

Avem si decoratiuni florale, unele dintre ele – deloc subtile. Au fost vazute culori deschise ca roz metalic, a fost vazuta arta florala abstracta in diverse nuante, au fost vazute petale minimaliste, manichiura franceza cu flori mici ca decoratiuni la varfuri, petale simple.

28.

29.

30.

Unghii stralucitoare

Fiecare colectie si fiecare sezon trebuie sa aiba stralucirile sale, iar primavara nu se lasa mai prejos. Au fost vazute unghii stiletto decorate cu sclipici de la aur roz spre negru, unghii scurte de argint, desene abstracte sau combinatii intre nuanta de baza mata si sclipici argintiu aplicat pe unghii si degete.

31.

32.

33.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!