Este timpul să strălucești cu aceste modele de unghii cu ștrasuri. Luminează-ți unghiile cu niște culori și imprimeuri creative!

Pregătește-te pentru maratonul de frumusețe și încearcă-ți abilitățile pentru aceste idei de modele de unghii cu ștrasuri!

Manichiurile vechi nu mai sunt la modă. Cosmeticienii din întreaga lume te încurajează să porți cele mai noi colecții de culori și să combini cele mai frumoase nuanțe.

Fiecare anotimp permite creativității să domnească peste imaginea ta și să îți arate îndemânarea în crearea unei manichiuri.

Aruncă o privire pe aceste modele de unghii cu strasuri impresionante, care îți cresc pulsul.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Unghiile în degrade sau manichiura Ombre așa cum mai este cunoscută, este un model care a câștigat rapid inimile fashionistelor.

Manichiura Ombre reprezintă o manichiură care face o tranziție lină de la o culoare la alta, creând un gradient, un fel de frontieră între cea mai închisă nuanță și cea mai deschisă.

Pentru realizarea unei astfel de manichiuri poți folosi două sau mai multe nuanțe de culoare poloneză, gel, care să permită crearea unui gradient pe verticală, sau orizontală – în funcție de opțiunile personale.

21.

22.

De la ombre hair ne îndreptăm atenția asupra Ombré nails.

Degradeurile se poartă extrem de mult în prezent și arată spectaculos pe unghii.

Și, cel mai important, este o manichiură potrivită oricând, indiferent de anotimp, eveniment, vestimentație sau stare de spirit.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!

Alexandra