Carre este probabil cea mai comodă și universală tunsoare, continuând a fi extrem de populară în acest sezon. Acest fapt se datorează efortului hair-styliștilor de a adapta tunsoarea la tendințele actuale din lumea modei.

E remarcabil faptul că tunsoarea carre este populară atât printre vedete, cât și printre femeile de rând. De altfel motivele sunt destul de evidente: la capitolul confort, aspect practic și ușurință în îngrijire carre este mult peste orice altă tunsoare.

Recomandările din articolul nostru de azi vă vor ajuta să alegeți varianta potrivită a tunsorii carre în funcție de forma feței și stilul dvs.

Carre poate fi potrivit pentru orice tip de față.

Varianta “standard” de carre este probabil cea mai universală tunsoare. Ea are capacitatea de a scoate în evidență atuurile feței indiferent de forma acesteia.

1.

Carre pentru față rotundă.

Modelul alungit de carre corectează vizual forma feței, conferindu-i o formă mai apropiată de oval. În afară de aceasta optați pentru cărare laterală și oblică.

2.

3.

Carre pentru față ovală.

Femeile cu față ovală au norocul de a putea opta pentru orice variantă de carre. Fie că e vorba de tunsoare lungă, scurtă, clasică sau asimetrică – toate acestea se vor înscrie perfect în ținuta dvs.

4.

5.

Carre pentru față pătrată.

Soluția ideală pentru o față pătrată este carre asimetric cu un breton oblic nu foarte impunător.

6.

7.

Carre pentru păr lung.

În cazul părului lung, tunsoarea carre vă poate conferi un aspect proaspăt și energic, fără a vă schimba stilul în mod radical.

8.

9.

Carre alungit cu accent pe șuvițele din față.

Asta e poate cea mai universală variantă de carre, fiind ideală mai ales pentru femeile cu păr drept. Acesta e un mod ușor de aranjat, care poate fi diversificat cu graduare, asimetrie sau șuvițe filate.

10.

11.

12.

Carre alungit cu breton oblic.

Iată o soluție ideală pentru femeile cu păr rar și subțire. Un hair-stylist profesionist vă va ajuta să alegeți unghiul perfect al bretonului.

13.

14.

Carre alungit pentru păr scurt.

Aceasta e o variantă perfectă pentru a camufla maxilarul prea impunător. Pentru a obține acest efect faceți cărarea pe mijloc și alungiți șuvițele din față.

15.

16.

17.

Bob-carre.

O alegere foarte bună pentru femeile cu gât lung și față ovală. Această tunsoare este plină de energie și inspirație, fiind opțiunea ideală pentru femeile hotărâte și pline de viață.

18.

19.

20.

Carre graduat.

Acest model este deosebit de popular în ultimul timp datorită simplității aranjării părului, dar și din cauza camuflării foarte reușite a micilor imperfecțiuni ale formei feței.

21.

22.

Carre asimetric.

O opțiune excelentă pentru femeile cu păr perfect drept. Această tunsoare va conferi părului dvs. o strălucire deosebită. Ea se obține prin alungirea părului pe o parte laterală și un bob scurt în partea opusă.

23.

24.

25.


Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastră.

Anna