Coafura bob a fost și va fi întotdeauna ceva deosebit dacă este aranjata cum trebuie și bineînțeles, întreținută cum trebuie. Acest articol este dedicat femeilor ce prefera coafuri bob lung și care vor sa fie la moda și în acest an sau doar vor o schimbare de look.

Ce femeie nu își dorește sa fie la moda? Bobul lung se aranjează destul de rapid cu o placa bună de par, dar ce este cel mai important e ca se potrivește începând de la fetițe mici pana la doamne de peste 50 ani.

Nuuu Vrei o schimbare spectaculoasă? Arunca o privire mai jos.

Top 10 coafuri bob lung pentru un look de senzație

Super idei de coafuri bob lung blond. Fie parul mai scurt sau mai lung, ambele variante sunt senzaționale.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.


Alte culori superbe de pentru un bob de senzatie, ce vei fi in centrul atentiei indiferent de evenimentul la care vei participa. Foarte multe femei aleg bobul deoarece întinerește foarte mult. Indiferent de vârsta este o tunsoare ce te vei îndrăgosti de ea.
8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Cateva transformari din par lung intr-un bob superb. Femei care au avut curaj sa renunte la parul lung. Tu ai avea un asemenea curaj?
16.

17.

18.

19.

20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!

Anna