Breton? Poate ca ai fugit de el întotdeauna, insa are mai multe avantaje, dar și dezavantaje. Acest articol este dedicat femeilor cu gusturi bune care își doresc idei de tunsori cu breton.

Ca și avantaje ar fi ascunderea frunții late sau ideal pentru perioada frigului pentru o protejare a frunții, dar și cel mai important dezavantaj este vara când îți apar coșuri dacă ai o piele sensibila.

De întreținut, se întreține ușor. Acum depinde foarte mult de tunsoare. Dacă este o tunsoare care necesita breton drept atunci este neapărat necesar sa dai zilnic cu placa de par. În schimb, dacă nu e necesar drept, cum sunt în general la tunsorile pixie, atunci este perfect.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

ARGUMENTE CONTRA:

bretonul se intretine greu; cred ca asta este cea mai mare problema cu bretonul, ca se poate ingrasa din cauza fruntii si se murdareste mult mai rapid ca restul parului; cu toate astea, exista o solutie pentru a te bucura de un breton fresh si curat in fiecare zi. Stiu ca spalatul parului poate fi obositor si acesta se efectueaza la cateva zile, insa daca ai breton poti spala bretonul separat. Eu asa faceam cand aveam breton. Pot sa zic ca mie imi rezista bretonul 2 zile, iar apoi trebuia sa il spal. Nu este complicat, pentru ca vorbim de foarte putin par, care se spala imediat si se si usuca repede. Aceasta metoda o poti aplica si daca bretonul tau este rebel intr-o zi si nu sta cum ai vrea. Il speli, il usuci bine si apoi ii dai forma pe care o doresti.

bretonul poate fi greu de coafat. Acest lucru se poate intampla daca ti-l faci prea scurt sau daca coafeza nu ti-l face bine. De asemenea pot exista zile cand el sa nu stea cum trebuie si atunci v-am spus mai sus, e bine sa il speli, sa il usuci si sa il coafezi din nou. Eu asa faceam.

te poate incurca cand vrei sa porti caciuli, sepci, berete etc., insa asta nu inseamna ca daca ai breton nu mai poti purta aceste accesorii. Trebuie doar sa il aranjezi bine cu degetele sau il poti baga de tot sub sapca sau bereta.

te poate incurca cand faci sala sau sport; in aceste cazuri recomand sa il prindeti;

iti poate afecta vederea; acest argument l-am primit de la o fata, pe Instagram si am fost surprinsa sa aud asta; insa daca ne gandim putin, este adevarat, pentru ca un breton prea lung iti intra in ochi si clar iti poate afecta ochii si vederea;

-referitor la puncul anterior, reiese un alt argument contra si anume, daca vrei sa ai breton mult timp atunci trebuie sa mergi des la salon sa iti tunda varfurile care cresc.

-faptul ca trebuie sa mergi des la salon ca sa il tunzi te poate face sa ti-l tunzi singura acasa si asta este riscant, pentru ca il poti taia prea scurt sau gresit;

este sensibil la vant; daca vantul iti poate strica coafura, atunci bretonul sufera si mai tare de acest fenomen, pentru ca este chiar pe frunte, este mic si imediat il ia vantul; in conditiile astea trebuie sa stai cu mana pe el, sa il rearanjezi mereu;

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!

Anna