Orice femeie dorește sa ramana tanara si frumoasa cat mai mult posibil. Pentru aceasta, femeile selectează cu grija articolele din garderoba, ținând cont de cele mai recente tendințe in moda, precum si de efectuarea multor proceduri cosmetice. Stiliștii înșiși spun ca după ce au ales coafura potrivită , o femeie poate deveni mai tanara cu 10 ani, sau chiar cu pana la 15 ani. Tunsorile scurte, întineresc fata si oferă nu doar un aspect zilnic, ci si opțiuni elegante. Așadar, iată care sunt aceste tunsori par scurt care te vor întineri cu 10 ani.

Fă-ți breton.
Multe dintre reprezentantele sexului frumos refuza sa-si faca breton, deoarece cred ca este foarte greu sa ai grija de el. De fapt, in ingrijirea bretonului nu exista dificultati, daca este taiat in mod regulat. Cu toate acestea, beneficiul este mare, deoarece bretonul ascunde ridurile de pe frunte, acestea dand adesea, varsta reala a femeii. In plus, datorita bretonului, ochii sunt mult mai expresivi. In acest caz, bretonul ar trebui sa fie luminos si asimetric. Trebuie sa ai grija de grosimea si lungimea lui, pentru ca efectul sa nu fie invers.

1.

2.

Renunta la parul lins

Parul neplacut priveaza stilul de viata, de aceea, este mai bine sa iti faci o tunsoare bob si sa ii dai volum. In felul acesta nimeni nu va ghici cati ani ai intr-adevar.

3.

4.

Tunsoare bob.
Tunsoarea bob este preferata de doamnele frumoase. Este usor de ingrijit si, in plus, cu o astfel de imagine o femeie va arata aproximativ de 30 de ani, chiar daca ea este deja trecuta de 40 de ani sau mai mult.

5.

6.

Kare.
Kare o coafura pentru multe fete. Poate fi cu breton sau fara, cu mai multe straturi, asimetrica sau in cascada. Aceasta tunsoare poate intineri fata cu cel putin 10 ani si, prin urmare, este probabil cea mai de succes optiune pentru femeile de dupa 50 de ani

7.

8.

Alte sugestii de tunsuri par scurt care te vor întineri cu 10 ani.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Anna