Confortul, sub toate formele in care se poate manifesta, poate fi lesne gasit si in spatii mici. Pe un nivel sau doua, casele mici sunt raspunsul ideal dat, in primul rand, unor calcule de natura financiara pe care cu totii le facem in astfel de situatii. Cu costuri reduse, inclusiv de intretinere, astfel de locuinte se pliaza perfect pe nevoile unei tinere generatii care in prezent pune accent mai mult pe experiente. 

Prima casa este ideala pentru o familie cu un singur copil. Intinsa pe o suprafata utila de doar 61 de metri patrati, aceasta casa vine cu un pret la cheie de 27.300 de euro.

Cu o arhitectura simpla, casa atrage prin dispunerea verticala a spatiilor vitrate, care imprima un aer modern. Pe lateral o terasa acoperita extinde spatiul restrans in afara pentru momente de relaxare.

In plan, un living inglobeaza si bucataria si sala de mese, cu acces pe terasa, in vreme de, in celalalt colt, ferite de agitatia zilei, se afla doua dormitoare.

1.

2.

3.

A doua optiune ofera, prin design-ul simplu, comod si practic, o tratare sobra a volumetriei si un aspect atragator din punct de vedere al alternantei coloristice.

Cu dimensiuni relativ reduse, 98 de metri patrati, locuinta asigura confortul pe care si-l poate dori orice familie tanara si dinamica. Pretul la cheie variaza intre circa 54.000 si 77.000 de euro, in functie de finisajele alese.

Casa are un garaj integrat in structura sa care continua in interior cu spatiile de zi extinse pe o terasa. Doua dormitoare sunt amplasate intr-o zona linistita, cel matrimonial avand baie proprie.

4.

5.

6.

7.

Al treilea proiect propune o casa compacta, cu o suprafata de 94 de metri patrati, cu un design ce imbina liniile traditionale si elemente moderne.

Finisajele se rezuma la tencuiala decorativa, lemn si placaj ceramic, in nuante calde, care impreuna compun o imagine eleganta. In ciuda dimensiunilor mici, casa este confortabila si ergonomica.

La parter se afla zona de zi compusa din living si bucatarie, ca un spatiu comun. La acestea se adauga terasa larga, precum si garajul, un grup sanitar si alte spatii tehnice si de depozitare.

La mansarda se afla trei dormitoare si o baie generoasa.

8.

9.

10.

11.

12.