Astrologia poate fi interesantă, mai ales pentru că îți promite să-ți spună cu cine te potrivești cel mai bine din punct de vedere sentimental, îți dezvăluie ce te așteaptă în viitor sau care sunt trăsăturile ascunse ale zodiei tale.Fie că nu iei prea mult în serios această pseudoștiință, fie că ești foarte pasionată de astrologie, trebuie să recunoști că manichiurile inspirate de zodii arată foarte bine.

Stelele, constelațiile sau simbolurile zodiilor sunt perfecte pentru a fi desenate pe unghii, mai ales dacă îți dorești o manichiură interesantă, cu o semnificație aparte. 

Glitterul, oja strălucitoare și nuanțele metalice se potrivesc foarte bine pentru o astfel de manichiură. De asemenea, oja de culoare închisă și modelele de tip galaxie arată excelent în combinație cu simbolurile zodiilor sau ale planetelor.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Diana