Cloud – straturi de tatuaje de vapori apoase incrustate pe corp, s-ar putea sa te intrebi care este sensul simbolic din spatele tatuajelor din nor? De ce apare în multe dintre modelele de tatuaj? Există două tipuri de intenții de a folosi nor ca tatuaj. Puțini oameni folosesc nori drept obiect principal al tatuajelor lor, deși norii au semnificație simbolică. Nori care apar în majoritatea tatuajelor sunt folosite ca fundal al unui tatuaj.
Natura schimbării constante, atât în ​​forma și statutul de nori, a fost percepută de chinezi vechi. norii reprezintă incertitudinea și impermanența, ca și vântul. Dacă te uiți la tatuajul cu maneci pline acoperit de straturi de nori, care îți amintește de un astfel de înțeles.

1.

Cloud este, de asemenea, unul dintre elementele de design preferate pentru artistul tatuaj, care este folosit pentru a accentua stilul sau subiectul în multe dintre tatuaje. Dacă sunteți în căutarea unor inspirații, aici este colecția a 40 de modele minunate tatuaj nor.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Tatuaje!