Mezina familiei Kardashian-Jenner a reușit performanța de a construi într-un timp record un adevărat imperiu al cosmeticelor.Totul cu ajutorul milioanelor de fani care îi urmăresc fiecare postare pe Instagram. 
Kylie este pasionată de machiaj, rujurile sale în nuanțe sexy fiind vândute rapid imediat ce starleta postează o nouă fotografie pe rețeaua de socializare. 

Dar sora mai mică a celebrei Kim Kardashian are o pasiune și pentru manichiuri. Kylie încearcă des diferite stiluri, culori și tehnici de manichiură, pe care le postează apoi pe Instagram. 

Cele mai multe manichiuri ale sale sunt realizate din construcții de gel sau acryl, dar uneori vedeta apelează și la stiluri ceva mai simple, optând pentru unghii naturale, scurte, colorate cu ojă în nuanțe interesante. 
Colecția de fotografii cu manichiuri a lui Kylie este impresionantă, fiind în același timp o sursă excelentă de inspirație dacă ai rămas în pană de idei pentru unghiile tale. 

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Diana