Daca in timpul iernii nu te-ai lenevit sa iti faci masti, sa mananci o varietate de alimente si sa-ti usuci parul in mod natural atunci la sigur vei fi gata sa-i surprinzi pe cei din jur cu un par sanatos si plin de vitalitate. Si chiar daca avitaminoza de primavara isi face simtita prezenta, exista tunsori la moda 2019 si pentru parul fin.

In general, varietatea de optiuni si lipsa unor reguli stricte ne bucura pe toti. Nu trebuie sa iti arzi parul cu placa sau sa rasucesti firul perfect drept. Moda tunsorilor graduate si a parului filat fara alte trucuri zilnice vor da un nou suflu chiar si parului des si greu, care nu este atat de usor de coafat. Anul 2019 este caracterizat de originalitate si indrazneala.

1.

2.

Cat despre breton, atunci bobul alungit arata bine cu orice versiune a acestuia. Bretonul drept va fi potrivit pentru suvitele graduate usor ondulate, cel oblic – pentru doamnele cu par fin. De asemenea, domnisoarele pot imita bretonul cu ajutorul unei carari laterale.

3.

4.

Actual este si bobul alungit cu tamplele sau ceafa rasa. daca inca nu esti gata de asa experimente, incearca sa razi o parte in unghi ascutit, lasand pe cealalata parte parul lung sau pur si simplu sa aranjezi parul intr-o parte.

5.

6.


Nici tunsoarea cascada, atat de indragita de foarte multe domnisoare, nu cedeaza pozitiile. Insa in acest sezon, suntem indemnate sa nu atragem atentia la modelele traditionale, dar la optiunile mai moderne ale acesteia.

7.

8.

In sezonul primavara 2019, admiratoarele tunsorii bob vor trebui sa depuna ceva efort pentru a arata mai indraznet. In ajutor vine asimetria, atunci cand suvitele de par de pe o parte a fetei ajung pana la umeri, iar din cealalta parte acestea abia ajung in zona urechii.

9.

10.


Pentru a conferi imagini feminitate, acordati atentie tunsorilor in forma A-line cu suvite alungite in fata si mai scurte in varful capului. Acestea se privesc deosebit de bine pe buclele mari.

11.

12.

Mai jos va prezentam și tunsori la moda pentru parul scurt:

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Anna