Fiecare domnisoara, care este la current cu tendintele modei stie ca acest an promite a fi unul ghidat de frumusete naturala, de aceea stilistii ne recomanda sa optam pentru bucle lungi feminine sau tunsori clasice.

Insa ce ar trebui sa faca domnisoarele indraznete, care nu se incadreaza in limitele obisnuite si care vor sa ii dea pe spate pe cei din jur cu aspectul lor exterior. Pentru acestea moda are ceva special pregatit, si anume tunsorile cu zona tamplelor si a cefei rasa.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Tunsori moderne rase

Pana nu demult, astfel de tunsori erau considerate doar o parte a imaginii reprezentantelor unor subculturi moderne, iar acum, acestea pot fi observate practic in toate prezentarile de moda si deja pot fi vazute si la unele vedete de cinema sau show bis. De aceea, daca doriti sa aratati fresh si indraznet, alegeti una din optiunile de mai jos.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Atunci cand se vorbeste despre tunsorile rase, deseori se are in vedere faptul ca aceste zone pot fi nu absolut ideale, ci pot avea o lungime scurta a parului (3-5 mm).

Printre aceste tunsori radicale pot fi evidentiate cateva tipuri de baza si anume:

  • tunsoare scurta cu tamplele rase simetric;
  • tunsoare medie, cu tamplele rase asimetric;
  • par lung cu una din tample rasa.

Prima optiune se priveste foarte armonios, amintindu-ne de obisnuita tunsoare „irokez” si se potriveste de minune persoanelor tinere active. De cele mai multe ori, parul din varful capului este pieptanat inapoi si fixat cu ajutorul unor produse speciale de coafare, insa pot fi lasate sa cada lejer pe frunte.

18.

19.

20.

Persoanele mai increzute in sine deseori infrumuseteaza portiunile rase cu desene si tatuaje.

Tunsorile rase pe o parte pentru par lung si mediu sunt numite tunsori „transformer” si nu intamplator. Privind o domnisoara din profil dintr-o parte, vedem o fire rebela, iar din cealalta parte – o personalitate draguta cu parul lung.

21.

22.

23.

O astfel de tunsoare permite incercarea multor look-uri, aratand de fiecare data diferit: ziua corespunzator dress code-ului de oficiu, iar noaptea stralucitoare la o petrecere intr-un club, demonstrand prezenta tunsorii ultramoderne.

24.

25.

26.

Un alt mod de a infrumuseta si asa vizibila tunsoare este raderea parului intr-un ornament complicat. Pentru inceput, zonele tamplelor si a cefei sunt tunse foarte scurt, dupa care, peste parul ras scurt sunt create adevarate opere de arta.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Anna