O femeie care isi tunde parul este pe cale sa-si schimbe viata, spunea Coco Chanel. De fapt, e replica lui Audrey Tautou din filmul Coco Chanel, deci nu stim daca e veritabil sau nu citatul. Insa aceasta afirmatie este adevarata! Daca decizi sa te alaturi pleiadei de vedete care au optat pentru trend-ul bob-ului sexy, in mod sigur te vei simti alta persoana avand o coafura fresh, actuala. Dar si o tunsoare nefericita iti poate transforma viata – si anume, intr-un calvar.
Insa ce as putea adauga este ca, pentru mine, dupa multe lacrimi si esecuri, tunsoarea ideala este acel procedeu magic prin care este pusa in valoare frumusetea parului tau, care se asaza de la sine dupa spalare, fara sa fie nevoie sa il usuci cu peria, sa il coafezi in vreun fel sau sa il domolesti cu produse de styling. Si tot experienta imi sugereaza ca textura parului joca un rol foarte important atunci cand vine vorba de tunsoare. Spre exemplu, un par drept (excesiv de drept, in mod natural) si fin nu va capata in veci volum atunci cand este tuns in scari. Si pun accent pe aceasta informatie, pentru ca mi-a luat multi ani pana cand am fost capabila sa o diger. Deci trebuie sa stii ca, indiferent cat de dificil ai considera ca e parul tau (prea degradat, prea cret, prea gros, prea fin etc.), daca esti nevoita sa-l coafezi non-stop sau sa il prinzi cu diverse accesorii pentru a camufla a bad hair day, sunt sanse mari ca parul tau sa aiba o tunsoare si o lungime care nu te avantajeaza.

Cand parul este drept, iar textura e fina, ideal ar fi ca parul sa fie tuns intr-o linie perfect dreapta. Astfel obtinem iluzia unei podoabe capilare bogate, cu greutate, si usor de aranjat.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!
Anna