De sex masculin tatuaj pe umăr arata elegant, adecvat și de a ajuta pentru a sublinia demnitatea. O figură majoră pe care a ridicat umăr va arata mereu curaj și armonios. Preferăm mare, schițe detaliate, care ocupă o suprafață mare de umăr și spune povestea noastră pentru noi.

Mic tatuaj pe umar pentru barbati este o raritate, deoarece un astfel de tatuaj ar putea fi pur și simplu pierdute pe un umăr puternic, sau să rămână în umbră. În selecția noastră, veți găsi opțiuni pentru cele mai populare și interesante teme și stiluri de tatuaj pe umăr pentru bărbați, precum și schițe și exemple frumoase de sex masculin tatuaj.

1.

2.

3.

4.

Stiluri populare pentru bărbați

Tribal Tatuaj pe Umăr

Tatuaje tribale sau etnice tatuaje – un clasic de tradițiile care se amestecă populare vechi stiluri, imagini vii, simbolism și militantismul. Tatuaj tribal este o legătură clară modele sau imagini de animale sacre.

5.

6.

7.

8.

Mens Blackwork Tatuaj pe Umăr

Tatuaj Blackwork este direcția de tatuaj, care se caracterizează prin zone mari acoperite cu pigment negru, forme geometrice simple și densitatea culorilor. Nu orice tatuaj, de culoare neagra, pot fi menționate la blackwork. Acest stil implică imagini de dimensiuni mari sau vopsite complet in culoarea negru părți ale corpului.

Mens tatuaj blackwork pe umăr – alegerea este îndrăzneț, puternic și personalități unice.

9.

Mens modele de Tatuaje pe Umar

Acest grup de tatuaje poate fi atribuită modele etnice și abstracție geometrică. Dacă sunt importante conținutul intern sau o caracteristică de talisman este mai bine să alegeți un tatuaj etnice. Dacă vă place de frumusete, claritate și coerență de modele geometrice, puteți face referire la stilul de geometrie.

Oamenii de Abstractizare Tatuaje pe Umar

Tatuaj abstractizare este bun, deoarece oricare dintre ideile tale, chiar și cele mai complexe idee și execuție poate întruchipa un rezumat complot. Combinația de stiluri diferite într-o singură imagine vă ajută să transmită o poveste și emoție de tatuaje. Umăr abstract tatuaj va atrage atenția pentru că vor să descopere un complot complex.

10.

11.

12.

13.

Teme populare pentru Bărbați

Bufnița

Tatuaj owl — un vechi simbol al înțelepciunii și cunoștințe secrete. În multe tradiții această pasăre de pradă a fost atribuit cu caracteristici mistice. Mens desene sau modele tatuaj pe umar cu bufnita ideal pentru cei care caută cunoaștere a lumii. Indienii credeau bufnita pene talisman puternic și a cerut ajutor de la bufnițe.

Tatuaj bufnițe aproape de introvertitii oameni care prefera singuratatea, predispus la reflecție.

14.

15.

16.

Tatuaj bărbați Umăr Lup

Lupul tatuaj este o alegere vointa puternica oameni cu caracter si principii. Un tatuaj cu un lup aleg oameni independenți, care nu se schimbă interesele lor. Tatuaj lup va deveni un talisman de stăpânul său îl va proteja în vremuri dificile și pentru a da încredere în tine.

Un om cu un tatuaj de un lup oferă fiabilitate. Acest tatuaj pentru bărbați simbolizează protecția și curaj. El este liderul haitei. Lupul tatuaj pentru barbati este cel mai adesea efectuată cât mai realist posibil, folosind o singură culoare. Oameni, ca o regulă, în acest tatuaj au tendința de a sublinia punctele forte ale fiarei. Folosind umbre și scoate în evidență, imaginea este mult mai realist, folosind culori luminoase accentua ochii sau alte elemente și subtilități, care permite pentru a arăta diferența despre care am scris mai sus.

17.

18.

19.

Oamenii Tatuaj pe Umăr Portret Feminin

În funcție de compoziția de tatuaje și combinații cu diferite simboluri, tatuaj fată poate dobândi diferite interpretări. Tatuaj fată poate denota frumusete, inspiratie, virtuțile, putere interioară, de dragoste, de protecție și de muze, modestia, compasiunea. Portretul poate fi aparținut cuiva de persoane apropiate, cum ar fi mama, sora sau iubita. Și tatuaj poate portretiza un personaj fictiv este o fată care întruchipează ideea ta.

20.

21.

22.

Tatuaj bărbați Umăr înger

Cele mai multe dintre bărbați portretizat un înger în formă de o fată cu aripi. Fiecare om în felul său, este patronul său. Imagine de sex feminin este cel mai adesea asociat cu mama, care întotdeauna și-a păstrat și apărat. Pentru acest motiv, tatuaje fete cu aripi înseamnă înger.

Puteți găsi, de asemenea, scene cu îngerii din Biblie, artă și literatură.

23.

24.

25.

Tatuaj bărbați Umăr Armura

Armura pe umăr, de preferință de sex masculin poveste în tatuaj. Imitație de cavaler armura arata foarte frumos și impresionant. Acest model sugerează că omul este un războinic și întotdeauna gata de apărare, el este curajos și curajos, nu dau infracțiune pentru ei și familiile lor.

26.

27.

28.

Oamenii Tatuaj pe Umăr leu

Mulți oameni aproape de imaginea unui leu, curajos și puternic apărător. Ca leul își protejează teritoriul și de familie, un bărbat adevărat își protejează familia și viața lor principii. Acest design este perfect pentru oamenii care sunt obișnuiți să facă față cu totul singuri, oameni cu o personalitate puternică.

29.

30.

Mens desene sau modele Tatuaj pe Umărul Ursului

De cele mai multe ori, scenele cu ursul imagine alege oamenii. Multe dintre ele se asocieze cu acest prădător. Urșii sunt buni vânători, puternic, inteligent, calm. Este aceste calități pozitive urșii le-a făcut un subiect popular pentru bărbați tatuaje.

31.

32.

De sex masculin Tatuaj pe Umăr de Padure (Peisaj)

Același tatuaj pe umăr de un om își exprimă dragostea pentru natura, contemplarea și iubirea de călătorie și o viață simplă. Imaginea de pădure asociate cu momentul în care omul a trebuit să vâneze și să se apere, originile natura ne permite să înțelegem lor profunde instincte.

33.

34.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Tatuaje!