Exista anumite zone pe corp care ofera si mai mult farmec unui tatuaj, iar gatul este una dintre ele. Daca vrei sa iti faci un model subtil, dar care sa poata fi admirat usor, atunci acesta este locul de pe trupul tau spre care ar trebui sa iti indrepti atentia.

1.

Iata 11 modele de tatuaje pe gat care te vor inspira in noua ta aventura!

Modele de tatuaje pe gat de care te vei indragosti instant

Indiferent ca esti o impatimita a acestor bijuterii ale pielii ori de-abia acum ai fost cucerita de frumusetea lor, cu siguranta iti este greu sa contesti farmecul pe care il au tatuajele pe gat. Daca te-ai hotarat sa iti faci unul in aceasta zona, atunci trebuie sa vezi urmatoarele modele!

2.

Florile sunt simboluri feminine si delicate, asa ca artistii tatuatori le folosesc deseori drept muze pentru a realiza tatuaje pe gat si nu numai. Daca esti o fire romantica si visatoare, te poti inspira din modelele de mai jos. Poti sa alegi o varinta pe negru (cu umbre) ori una care spune o poveste de primavara.

3.

La fel de apreciate sunt si tatuajele cu fluturi. Fie ca alegi varianta pe negru ori optezi pentru una colorata, efectele vor fi aceleasi. Vei emana gratie, sex-appeal si feminitate!

4.

Pasarile si penele se pot dovedi modele bune pentru tatuaj pe gat. Ele inspira libertate, creativitate si visare. Poti sa alegi intre modele minimaliste, care pot fi ascunse cu usurinta sub podoaba capilara ori sub piesele vestimentare, si cele indraznete, care te scot instant din anonimat.

5.

Simbolurile sunt o sursa buna de inspiratie, insa este important sa afli si ce reprezinta ele pentru a putea face o legatura intre design si personalitatea ori viata ta. Spre exemplu, ochiul lui Horus este un semn egiptean antic ce semnifica sanatate, protectie si putere. Nici cele cu influente tribale nu sunt de ocolit, cu atat mai mult daca iti „imbraca” gatul precum o bijuterie.

6.

Tatuajele la ceafa dispuse in doua sau mai multe desene, menite sa spuna o poveste, sunt cuceritoare. Ele merita sa fie scoase in evidenta cu ajutorul unor coafuri si al unor itemuri vestimentare potrivite. Stelele si labele de animale sunt chic si sexi, asa ca se pot dovedi o sursa de inspiratie minunata pentru tatuajele pe gat.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Tatuaje!