Cu ajutorul unei tehnici simple, precum este vopsirea parului se poate face experimente cu imaginea si va puteti exprima individualitatea intr-un mod absolut nou. De aceea, rezultatul pozitiv nu trebuie sa fie unul intamplator motiv pentru care schimbarea culorii parului natural trebuie sa fie planificat cu grija luand in considerare cele mai actuale tendinte ale sezonului si structura parului.
In dependenta de paleta de culori utilizata, acestea pot fi folosite atat pentru crearea unei nuante natuarale, cat si pentru evidentierea unor coafuri extraordinare. Totusi, trebuie sa se ia in considerare faptul ca in cazul melanjului, stilistii nu recomanda evidentierea clara a suvitelor decolorate: suvitele aurii, caramel, si de culoarea mierii trebuie treptat sa se contopeasca cu restul cantitatii de par.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

Tehnica ombre si sombre sunt principala tendinta a anului 2019 in domeniul tehnicilor de vopsire a parului. Acestea sunt asemanatoare nu doar dupa denumire, ci si dupa specificul aplicarii vopselei, de aceea, tehnicile sunt deseori confundate. Insa, in cazul sombre, trecerea culorii este una mai treptata datorita utilizarii catorva nuante apropiate. In plus, graduarea culori este atat pe orizontala, cat si pe verticala. Acest tip de colorare este ideal pentru domnisoarele care doresc sa isi decoloreze un pic parul insa nu au timp si posibilitate sa isi vopseasca radacinile o data la trei saptamani.

Tehnica ombre la fel presupune trecerea de la radacini mai intunecate, la varfuri decolorate. Principala caracteristica a acestei tehnici este prezenta unui hotar estompar intre culoarea naturala a parului si suvitele decolorate. De regula, ombre este realizat pe parul intunecat deoarece trecerea de culoare este mai vizibila anume pe parul negru, castaniu-intunecat si castaniu deschis. Trecerea in nuanta deschisa incepe in acest caz de la jumatatea lungimii parului.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

36.

37.

38.

39.

40.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!