Unghiile stiletto sunt un model aparte, foarte spectaculos și elegant, dar destul de pretențios. Dacă ți-ai făcut curaj să încerci această formă de unghii, îți propunem 15 modele pentru unghii stiletto absolut superbe!

Cea mai bună variantă pentru a purta unghiile stiletto este manichiura cu gel. Astfel ai numai avantaje: manichiura va fi foarte rezistentă, poți construi forma așa cum ți-o dorești și, ce ne place cel mai mult, ai la dispoziție o varietate mult mai mare de modele.

1.

2.

3.

4.

5.

Cele mai potrivite modele pentru unghiile stiletto

Capcana în care poți cădea atunci când porți unghii stiletto este să alegi modele care să le dea un aspect încărcat sau care să le alungească și mai mult. Având deja o formă spectaculoasă, te poți rezuma la modele simple: culori uni de toate felurile (lucioase, mate, metalice, iridescente), accente de glitter sau de culori cromate, desene simple, grafice, aplicații discrete.

Evită modelele mix&match: oricât de simplu ar fi modelul de pe fiecare unghie, combinate vor arăta kitchos pe această formă de unghii. De asemenea, evită liniile verticale: unghiile sunt deja lungi, iar acest model nu va face decât să le dea un efect și mai accentuat de alungire.

6.

7.

8.

9.

10.

Cum poartă celebritățile unghiile stiletto

Recunoaștem: și celebritățile au contribuit la fascinația noastră pentru unghiile stiletto. Atunci când își doresc o formă deosebită sau un model excentric, celebritățile mizează pe această formă de unghii. Mai mult decât atât, pentru Kylie Jenner, unghiile stiletto au devenit manichiura „semnătură” pentru că le poartă tot timpul. Rihanna, Beyonce, Katy Perry sau Lady Gaga sunt doar câteva dintre adeptele unghiilor stiletto.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.