Nimic nu este simplu atunci cand vine vorba despre decoratul locuintei. Va place sa aveti casa frumos aranjata, nu degeaba i se spune „casa, dulce casa”.  De aceea, daca sunteti mai indrazneti din fire si preferati si idei inedite dar mai ales interesante,  iata ce va propunem in acest articol: decorarea unui perete cu farfurii in diferite forme si culori. Da, este o idee indrazneata trebuie sa recunoastem. Pe cat de indrazneata pe atat de inedita. Daca veti privi imaginile de mai jos veti vedea ca avem dreptate.

1.

Ar trebui sa va aduceti aminte de locuintele de la tara care mai au inca astfel de ornamente pe pereti. Este adevarat ca le-ati admirat de fiecare data? Desigur ca la timpul acesta sunt potrivite farfurii putin mai stilizate.

2.

Asadar daca va plac ornamentele de genul acesta si aveti farfurii colorate dintr-un set descompletat ar trebui sa indrazniti in a va infrumuseta un colt din casa cu ele.

3.

Daca nu sunteti convinsi ca va doriti un astfel de perete ornat, atunci poate imaginile din articolul de astazi va vor ajuta sa luati o hotarare in aceasta privinta.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Casa Sasiko!