Nu mai este cazul să asociezi manichiura cu gel cu acele unghii extrem de lungi și deloc plăcute. Tendințele și gusturile au evoluat și acum și unghiile scurte sunt extrem de populare pentru manichiura cu gel. Dacă nu ești adepta unghiilor lungi, îți oferim câteva idei de manichiură cu gel pentru unghii scurte care sigur te vor încânta!

Unghiile scurte sunt cele mai practice: nu te incomodează la nicio activitate, sunt mai simplu de întreținut și nu se rup atât de des. Însă dacă ești nevoită să porți unghii scurte doar pentru că sunt unghiile tale naturale nu pot crește (sunt fragile, casante, se exfoliaza mereu și se rup, imediat ce depășesc lungimea lor „standard”), cea mai bună soluție rămâne manichiura cu gel. Nu te speria: nu îți propunem acest tip de manichiură pentru a încerca niște unghii mai lungi. Chiar dacă optezi pentru manichiura cu gel, nimeni nu te obligă să îți faci o construcție pentru a avea unghii mai lungi.

Îți poți păstra unghiile scurte așa cum îți plac, dar te bucuri în același timp de avantajele manichiurii cu gel. Manichiura ta va fi foarte rezistentă, îți poți corecta forma unghiilor  (sau poți încerca forme noi), nu vei mai avea probleme cu unghiile rupte sau de dimensiuni diferite și ai la dispoziție o mulțime de modele care să îți decoreze frumos unghiile scurte.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!