Tatuaje pentru fete – Tatuajele sub sâni

În ziua de astăzi, tatuajele sunt un accesoriu foarte cool. Totuși, înainte de a te hotărî să îți faci un tatuaj e important să ții seama de niște lucruri.

Cel mai important este să fii 100% convins de decizie, pentru că, deși nu e o un proces complet ireversibil, un tatuaj trebuie să fie complet asumat pentru a nu se transforma într-un regret.

Cum alegi salonul de tatuaje potrivit?

După ce te-ai decis că vrei un tatuaj, trebuie să alegi cu multă grijă salonul în care urmează să te tatuezi.

Asigură-te că ustensilele sunt sterile și nu te sfii să pui toate întrebările care îți trec prin minte. Dacă observi că artistul se eschivează și nu are răbdare, mai bine alegi alt loc.

Modelul tatuajului este, de asemenea, foarte important. Gândește-te că este un accesoriu care va sta mult pe pielea ta și trebuie să ți se potrivească. Alege cu multă grijă culorile și stilul.

Înainte de a merge la salon e important să-ți pregătești pielea. Tatuajele nu se fac pe o piele proaspăt bronzată și trebuie să te hidratezi foarte bine înainte de a merge la salon.

O zonă care a devenit din ce în ce mai populară pentru tatuaje este zona de sub sâni. Este cel mai bun mod de a-ți evidenția părțile sexy și provocatoare cu ajutorul unui design special. Fluturii, mandala și modelele tribale sunt cele mai populare modele de tatuaje.

Dacă ești în căutarea unui model de tatuaj pentru această zonă a corpului, iată câteva exemple care te pot inspira:

1.

Cum se întreține un tatuaj sub sâni, imediat după aplicare:

– se aplica ulei care conține vitamina E, de cât mai multe ori pe zi – se interzice apa firbinte pe tatuaj – nu trebuie să te expui la soare în prima săptămână – evită mersul la piscină și băile în apă fierbinte.

2.

Metode prin care poți scăpa de tatuaje:

În zilele noastre, tatuajele și-au pierdut destul de mult sensul de permanent, pentru că poți scăpa de ele dacă îți dorești asta. Metoda pe care o poți folosi depinde de dimensiunea tatuajului, de locul în care este făcut și de timpul care a trecut de când l-ai făcut. Metodele prin care poți îndepărta un tatuaj sunt: excizia, îndepărtarea unui strat de piele, îndepărtarea tatuajului prin laser sau prin folosirea unei soluții de sare pentru îndepărtarea culorii.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Permite design-ului tatuajului sa-ti urmeze formele corpului tau pentru ca rezultatele sa fie satifacatoare, nu te tatua la intamplare, nu va arata bine.

13.

14.

15.

16.


17.

18.


19.


20.

21.


22.

23.


24.


25.

26.

27.

28.

29.

30.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!❤