Este oficial … Kim Kardashian a renunțat la părul brunet și a ales blondul gri. Este momentul în care cu toate putem conștientiza că părul în nuanțe de blond gri nu este un trend de ignorat.

Așadar, uită de clasicul blond și vopsește-ți părul într-o nuanță de gri.

Dacă până anul trecut părul gri era asociat cu cărunțirea și toată lumea fugea de el, se pare că acum tot mai multe persoane sunt dornice să îl încerce.

După ce a făcut furori și în vara lui 2018, cifrele din sondaje prezic că părul gri va face furori și în 2019!

Celebritățile par să îl iubească și ele: Kim Kardashian și Cara Delevingne sunt doar câteva dintre cele care au abordat această culoare și care arată grozav cu acest look cool și îndrăzneț.

De asemenea, pe Instagram, fotografiile cu nuanțe argintii ale părului strâng un număr impresionant de like-uri și tot mai multe dintre noi începem să visăm la acea nuanță perfectă de gri.

Cum obții părul gri?

Pentru a ajunge la o nuanță de gri, trebuie ca înainte să îți decolorezi complet părul și să fii la curent cu toate responsabilitățile pe care această procedură le implică.

Tocmai pentru că este un tratament chimic destul de dur pentru păr, cel mai indicat este să te lași pe mâna unui profesionist, care să folosească produse de cea mai bună calitate.

Odată ce părul a fost decolorat, este necesară folosirea unui toner albastru-violet pentru a neutraliza orice ton galben sau portocaliu al părului.

Abia apoi poate fi aplicată vopseaua gri, personalizată în funcție de rezultatul pe care ți-l dorești (cel mai bine ar fi să îi arăți hairstylist-ului tău o fotografie cu nuanța de gri la care să visezi pentru a înțelege exact ce așteptări ai).

Din păcate, nuanțele gri nu rezistă atât de mult precum ne-am dori, așa că necesită o îngrijire specială.

Folosește un șampon cu un ton albastru sau violet și un balsam special pentru părul argintiu.

Brandurile de beauty au speculat preferința în creștere pentru părul argintiu, așa că pe piață există o mulțime de produse special dedicate acestei culori.

Ți-am pregătit modele variate de coafuri în nuante de blond gri, în speranța că îți vei alege modelul perfect pentru tine.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!❤