Coafurile impletite in 2019 vor ramane in trend mult timp, spun specialistii. Tocmai din acest motiv am ales sa discutam in acest articol despre metode prin care putem ajunge la cele mai reusite si deosebite coafuri impletite.


Sunteti de parere ca nise coafuri impletite va avantajeaza si incercati deseori sa le realizati?

Intr-adevar, acestea nu vor fi niciodata usor de realizat, dar, cu ceva rabdare, fiecare lucru se invata.

Am pregatit in acest articol cateva tipuri de coafuri impletite 2019 si sfaturi care sa va ajute sa le duceti la bun sfarsit.

Coafuri impletite intr-o parte

Se spune ca aceste tipuri de coafuri impletite sunt cel mai usor de realizat, intrucat urmaresc principiul impletiturii simple in trei.

In cazul coafurilor impletite intr-o parte, se adauga mereu inca doua suvite celor trei suvite impletite in mod normal. Care este motivul?

Specialistii considera ca astfel se incadreaza fata si se obtine efectul dorit.

In plus, acest stil este foarte practic si poate fi purtat in orice situatie, atat zi de zi, indiferent de anotimp, cat si la ocaziile speciale cand nu ai prea mult timp sa migalesti la obtinerea unei coafuri complexe, dar totusi vrei sa arati bine si sa faci o impresie placuta.

Cu toate ca este un stil simplu, este in acelasi timp si rafinat.

Coada de peste

Aceasta coafura este extrem de simplu de realizat din moment ce am prins miscarea.

Se aleg doua suvite mari, groase, dupa care se desprinde usor cate o suvita subtire si se integreaza mereu in suvita groasa opusa.

Aceasta este una dintre cele mai frumoase coafuri impletite. Stilul coada de peste are un farmec aparte si te va pune mereu in evidenta.

Coafura impletita dubla

In anul 2019, coafura impletita dubla este deosebita si multe femei incearca sa o realizeze.

Aceasta este, de asemenea, foarte simplu de realizat tocmai pentru ca trebuie sa realizam doua impletituri simple. In primul rand, trebuie sa despartim podoaba capilara in doua suvite groase.

Fiecare suvita groasa este impletita simplu in trei. In al doilea rand, avem nevoie de agrafe pentru a uni apoi suvitele mari intre ele.

Coafura impletita dubla face parte dintre acele coafuri impletite care au un aspect sofisticat.

Cocul impletit

Cocul impletit ofera femeilor care il poarta o nota in plus de feminitate si, in acelasi timp, senzualitate.

Acest tip de coc se afla printre cele mai elegante coafuri impletite.

Se pot combina in acest caz mai multe tipuri de impletituri in jurul unui coc inalt simplu. Fiecare femeie poate obtine un coc cu ajutorul unor miscari simple.

Din acest moment, lucrurile se complica. Inainte de a incepe acest coc impletit, trebuie sa pastram o suvita medie, din punctul de vedere al grosimii.

O putem impleti in trei si apoi sa o rulam in jurul cocului.

Din acest moment, avem in fata un coc inedit, deosebit care surprinde prin eleganta de care da dovada si care totodata face parte dintre acele coafuri impletite care atrag intotdeauna admiratia datorita rafinamentului pe care il emana.

Coafura cu impletitura spic sau frantuzeasca

Acest tip de impletitura incearca sa cuprinda intreg parul si tocmai din acest motiv necesita multa atentie, asadar este una dintre acele coafuri impletite care sunt complexe.

In primul rand, se realizeaza o impletitura normala din trei suvite. In al doilea rand, se adauga din partile laterale. Se pot realiza multe suvite de acest tip.

Efectul oferit de acest stil este unul fabulos. Poti purta aceasta coafura oricand, dar in special la evenimentele selecte.

Toata lumea te va admira pentru eleganta pe care o vei afisa cu ajutorul acestei coafuri.

Coafuri cu impletitura olandeza

Dupa ce ati exersat impletitura spic, in 2019 specialistii prevad extrem de placuta coafura tip impletitura olandeza.

Acest stil se regaseste printre cele mai interesante coafuri impletite.

Desi este un stil popular, este totodata un clasic, deoarece nu isi pierde farmecul in ciuda anilor.

Fiecare generatie il redescopera si adapteaza pentru a fi in tendinte, asa cum se intampla si prezent.

Ce inseamna acest stil si cat este de greu de realizat?

Se spune ca este inversul impletiturii spic, tocmai din motivul ca acele suvite din exterior nu se mai trec pe deasupra celor principale, ci pe dedesubtul acestora.

Pare destul de simplu acum dupa ce v-ati obisnuit cu impletitura spic, nu-i asa?

In 2019, coafurile impletite sunt deosebit de speciale, intrucat sunt diferite de cele obisnuite.

Specialistii in acest domeniu aduc mereu ceva nou in privinta artei impletirii parului, obtinand de fiecare data rezultate uimitoare pe care le putem prelua si crea fiecare chiar in confortul propriei locuinte sau cu ajutorul unei prietene.

Intr-adevar, aceste coafuri impletite necesita antrenament insa fiecare lucru este usor din momentul in care am inteles cum trebuie sa il facem…
Purtand aceste coafuri ne vom simti foarte bine, iar persoanele din jurul nostru cu siguranta le vor admira.

Incearca-le si tu cand doresti diversitate si vei fi cu siguranta multumita de fiecare data cand vei aborda stilurile cu impletituri!

1.

2.


3.


4.


5.


6.

7.

8.


9.


10.


11.

12.


13.


14.


15.

16.


17.


18.


19.

20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!❤