Coafuri păr mediu 2019 elegante și mai romantice, adoptând un stil inspirat din coafurile anilor ’50.
Tendințele anului următor pentru coafuri par mediu 2019 nu mizează pe o coafare excesivă, ci pe una simplistă, adaptabilă, ușor de purtat. De asemenea, părul mediu trebuie remarcat atât prin dimensiunile sale, cât și prin metodele de coafare sau atitudinea cu care sunt purtate coafurile.
Coafurile pentru păr mediu se numără printre coafurile ușor de realizat, având mereu posibilitatea de a le reinventa, de a jongla cu forme, metode și produse de styling. Lungimea părului este ideală pentru a purta coafuri diferite de la o zi la alta, dar perfectă și pentru purtarea părului desfăcut, căci acesta nu va crea disconfort. Cele mai șic coafuri păr mediu 2019 sunt:

Buclele – un stil romantic, care nu se va demoda niciodată, este acela al coafurilor din bucle. Fie că sunt prinse, fie că sunt lăsate libere, pe umeri sau imediat sub aceștia, buclele au un aspect foarte natural și foarte elegant. De asemenea, aceste coafuri păr mediu 2019 realizate din bucle sunt foarte adaptabile, putând fi purtate cu ușurință într-o mulțime de combinații, la diferite ocazii. În cazul părului mediu se recomandă ca buclele să fie realizate spre vârfuri, astfel încât să nu ia foarte mult din lungime.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Coc – un păr mediu este potrivit pentru realizarea unui coc lejer, prins la spate, foarte elegant. Fiind o coafură atât de simplă, cocul poate fi realizat într-un timp scurt și fără prea multe produse de styling. Se recomandă un fixativ pentru a prelungi durabilitatea coafurii, dar nu este obligatoriu, mai ales dacă aveți părul des și rezistent de la natură. Aceste coafuri păr mediu 2019 sub formă de coc pot fi accesorizate cu diverse agrafe decorative, astfel încât să obțineți o coafură mai spectaculoasă, potrivită pentru evenimente mai deosebite.

14.

15.

16.

17.

18.

Împletituri – fiind coafuri romantice și foarte populare, împletiturile se pliază perfect pe trendurile anului 2019 în materie de aranjare a părului. Împletiturile pot fi realizate într-o mulțime de moduri, toate cu un efect spectaculos, romantic. Acest tip de coafură se potrivește perfect atât pentru părul lung, cât și pentru cel mediu sau scurt, și poate fi adaptată în funcție de ocazie sau ținută. Împletiturile sunt potrivite pentru anul 2019 pentru că pot fi mai simple sau mai complexe, în funcție de preferințele fiecăreia.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

Coafuri păr mediu 2019 pe o parte – coafurile pe o parte pentru păr mediu vor fi la mare căutare în 2019, acestea având un aer foarte cool, tineresc. Chiar dacă nu aveți breton, părul poate fi pieptănat pe o parte, dar trebuie să aveți grijă, astfel încât coafura să nu vă creeze disconfort. Pentru a reinventa coafurile pe o parte, vă puteți folosi de placa de păr sau de ondulator pentru a conferi un aspect deosebit vârfurilor. Și accesoriile pentru păr sunt foarte potrivite atunci când alegeți să purtați acest gen de coafuri păr mediu 2019.

30.

31.

32.

33.

34.

35.


Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastră! 💜