Manichiura este cartea de vizită a fiecărei domnișoare și doamne. Puteți alege să nu vă machiați, nici să vă coafați, dar unghiile trebuie să vă fie mereu bine îngrijite.

De aceea am decis să vă descriem pe scurt tendințele din acest an în care unghiile scurte sunt la modă.

Tendință nr. 1: Manichiura franțuzească.

Aceasta este o manichiură clasică și actuală mereu. Însă chiar și o astfel de manichiură se modernizează și se transformă în fiecare an.

Nu se recomandă să renunțați la nuanțele naturale de pe placa unghială, dar pentru vârfuri puteți încerca culori aprinse sau contrastante. Puteți utiliza și trei culori, dar cu condiția ca acestea să fie din aceeași gamă.

1.

2.

3.

4.

Tendința nr. 2: Ombre.

Este un stil foarte deosebit și delicat. În acest an puteți opta pentru Ombre de orice culoare, dar să știți să alegeți nuanțele potrivite. Este o manichiură foarte versatilă care se potrivește la orice ținută.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Tendința nr. 3: Manichiura-lună.

Această manichiură va arăta minunat pe unghiile scurte. Aparține stilului clasic și are la origini manichiura franțuzească. Sunt multe variante creative pentru această tehnică, iar în acest an este actuală combinația dintre mat și lucios

11.

12.

13.

14.

15.

Tendința nr. 4: Modele geometrice.

Moda elementelor geometrice revine periodic. Se optează mai mult spre elementele geometrice care se aseamănă cu corpul animalelor.

16.

17.

18.

19.

20.

21.22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

Tendința nr. 5: Efect de cuarț.

Această manichiură delicată devine din an în an tot mai actuală. Eefectul de cuarț natural se realizează cu ajutorul scobitorilor. Nuanțele recomandate sunt cele de culoare roz și bej lucios. Având în vedere că modelele geometrice sunt din nou la moda, unghiile de cuarț este cea mai potrivită alegere atât pentru fiecare zi cât și pentru ocaziile speciale.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

36.

Tendința nr. 6: Bijuterii de lux.

Această manichiură este pentru doamnele curajoase. Strasurile, paietele, pietrele vor da un farmec deosebit mâinilor Dumneavoastră. În acest an vor fi la modă toate nuanțele pietrelor naturale. Însă această manichiură nu este potrivită pentru fiecare zi, dar pentru ocaziile mai speciale.

37.

38.

39.

40.

41.

42.

43.

44.

45.

46.

47.

Tendința nr. 7: Nuanțele pastel.

Această manichiură este actuală atât pentru fiecare zi, cât și pentru ocaziile mai speciale. Nuanțele de pastel nu ies niciodată din moda. Dacă alegeți manichiura în stil nud, nu uitați să puneți în evidență o unghie. În acest sezon sunt la modă ornamentele voluminoase. Această manichiură se recomandă doamnele mai în vârstă precum și pentru cele care au degetele plinuțe.

48.

49.

50.

51.

Tendința nr. 8: Manichiura cu efect de oglindă.

Denumirea acesteia vorbește de la sine. În acest an vor fi actuale nuanțele sidefate sau aurii. Această manichiură se recomandă pentru ocazii speciale, petreceri sau disco. În restul cazurilor trebuie să fie utilizată doar parțial.

52.

53.

54.

55.

56.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Diana