Tunsorile in scari sunt cele mai au rolul de a mari volumul acolo unde este necesar, in cazul celor care au un par foarte fin si moale, precum si rolul de a crea un aer usor rebel, non-conformist.

Tunsorile in scari sunt recomandate in special celor cu par drept, deoarece in cazul parului ondulat sau cret, treptele de lungime sunt mai greu de observat.

Tunsoarea in scari nu se va demoda niciodata, pentru ca pune frumos in valoare toate fizionomiile, lumineaza trasaturile si iti ofera un aer fresh, odihnit.

Tunsorile in scari la moda in toamna anului 2019 pun accent pe dinamismul suvitelor si pe tehnici de colorare care sa le sporeasca efectul.

Improspateaza-ti look-ul, in aceasta toamna, optand pentru o tunsoare in scari. Iti oferim 30 de modele din care te poti inspira!

1.


2.

3.

4.

5.

6

7.

8.

9.

Tunsoarea in scari se dovedeste o optiune mai mult decat inspirata in acest sezon. Te va intineri vizibil si iti va lumina frumos fizionomia, potrivindu-se de minune cu tendintele dominante:

sport gratie dinamismului in miscare pe care il propaga, boho prin prisma lipsei de constrangeri, a lejeritatii imprimate suvitelor.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Mizeaza pe un aspect ultra texturat al parului.

Tunsoarea in scari va conferi un volum extraordinar suvitelor tale, astfel incat iti va fi usor sa creezi o coafura dinamica.

Daca ai parul cret, foloseste un produs pentru definire suplimentara a buclelor; dimpotriva, daca ai parul drept, o spuma sau un spray cu apa de mare te vor ajuta sa obtii bobul plin de viata al lui Jennifer Lawrence.

O alta Jennifer la moda la Hollywood, Lopez, a folosit un produs de fixare, evidentiindu-si treptele, pentru un haircut vibrant.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!❤