Cocul este una dintre cele mai elegante coafuri pe care o poți purta la evenimentele speciale la care ești invitată.

Pentru că se potrivește oricărui tip de păr și poate pune în valoare orice chip, acest stil este alegerea multor femei pentru coafurile de seară.

Iar partea cea mai bună este aceea că nu trebuie să ai neapărat părul lung pentru a-ți face un coc. Această coafură se poate realiza și pe părul mediu, iar rezultatele sunt uimitoare. Iată câteva tipuri de cocuri pe care să le încerci:

Cocul împletit

Șuvițele împletite, fie că sunt subțiri sau mai groase, reușesc să ofere un plus de farmec unui coc simplu la spate. Este un stil de coafură cu un aer romantic care poate fi purtat atât la evenimentele de seară, cât și la cele de zi.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Cocul înalt

Părul strâns în vârful capului sub forma unui coc tip balerină a fost ani la rândul un trend important, dar a devenit apoi o coafură clasică. Poate fi realizat destul de ușor și pe un păr mediu, mai ales dacă sunt folosiți bureții speciali ce oferă impresia unui păr des și lung.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Cocul accesorizat

Un coc simplu la spate va arată senzațional dacă alegi să-l decorezi cu un accesoriu elegant pentru păr. Optează pentru agrafe sau clame cu pietre prețioase sau bentițe cu paiete sau cristale.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Coc franțuzesc

Un coc “vertical”, răsucit pe o parte, această coafură de inspirație franțuzească se asortează perfect cu rochiile lungi și foarte elegante. Este un stil potrivit pentru părul mediu spre scurt, putând fi fixat cu numeroase agrafe pentru a crea impresia unui păr des și a masca vârfurile.

31.

32.

33.

34.

35.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra! 💜