Cu siguranta ai observat ca tunsorile cu bretonsunt in tendinte, iar stilistii au reinventat bretonul classic, aducand de fiecare data un look nou si proaspat.

Acum ai la dispozitie o mare varietate detunsori cu breton potrivite pentru diverse fizionomii: breton drept, breton filat, breton pe o parte, breton lung cu carare pe mijloc, breton scurt.

Din mutitudinea de modele de breton, cu siguranta exista un model care ti se potriveste. Important este sa alegi bretonul care sa iti ascunda defectele, sa iti sublinieze trasaturile si sa fie potrivit formei tale faciale.

ADEVARURI DESPRE BRETON

  • Un breton drept, greoi are efect excelent asupra unei fete inguste, ovale deoarece poate sa o faca sa para mai lata.
  • Un breton este un bun mod de a scurta o fata lunga.
  • Un Breton asimetric, care poate fi pieptanat pe o parte, este ideal daca ai fata rotunda sau in forma de inima.
  • Bretonul va poate face sa aratati mai tanara, dar inainte de a va grabi spre coafor, asigurati-va ca se potriveste cu forma fetei.

A. BRETONUL DREPT

Trasaturi: Bretonul drept ascunde o frunte inalta sau prea lata.

Forma fetei: Potrivit daca ai fata lunga – bretonul drept reduce din lungime deoarece face ca privirea sa cada in jumatatea inferioara a fetei. De asemenea daca ai fata triunghialege bretonul drept.

Bretonul drept nu este cea mai fericita alegere daca ai fata rotundadeoarece acest tip de breton va adauga latime fizinomiei tale, in acest fel, se creeaza iluzia unei fete si mai rotunde.

1.

2.

B. BRETONUL ROTUND – ANII `70

Trasaturi: Bretonul rotunjit, fiind asemanator cu bretonul drept, ascunde aceleasi defecte – o frunte inalta sau prea lata si evidentiaza frumos pometii. Acest tip de breton este ideal pentru o fizionomie cu trasaturi ascutite.

Forma fetei: Alege acest tip de breton daca ai fata lunga sau patrata.

La fel ca bretonul drept, nu este indicat daca ai fata rotunda.

3.

3. BRETONUL FILAT

Trasaturi: Bretonul filat evidentiaza ochii iar daca doresti sa nu reduci din lungimea fetei, atunci alege un breton filat cat mai scurt. Este ideal daca ai parul rar, fragil. Este recomandat in special daca poti ochelari.

Forma fetei: Bretonul filat este potrivit pentru toate formele de fizionomii

Nu este contrainicat, fiind potrivit oricarui tip de fata.

4.

5.

4. BRETONUL FILAT INTR-O PARTE

Trasaturi: Bretonul filat intr-o parte este tipul de breton care corecteza trasaturi cum af fi: un nas mare, o frunte lata, fiind ideal pentru a minimiza unghiurile unei fete patrate.

Forma fetei: Potrivit pentru toate formele de fizionomii, in special pentru fata patrata.

Daca ai fata lunga incearca sa eviti acet tip de breton deaorece are tendinta sa adauge lungime fetei.

6.

7.

8.

9.

5. BRETONUL SCURT

Trasaturi: Bretonul scurt accentueaza rotunjimile fetei.

Forma fetei: Este indicat daca ai fata ovala.

Bretonul scurt nu este indicat daca ai fata rotunda, deoarece, lasand fata descoperita, accentueaza rotunjimile caracteristice fetei rotunde.

10.

11.

12.

6. BRETONUL CU CARARE PE MIJLOC

Trasaturi: Acest tip de breton, atrage atentia asupra partii centrale a fetei, fiind astfel perfect pentru fata rotunda, doarece ii reduce latimea.

Forma fetei: Este perfect pentru fata rotunda sau ovala.

Trebuie sa il eviti daca ai fata lunga sau trapez.

13.

14.

15.


16.

17.


18.

19.


20.


Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!❤