Tunsoarea in V este o tunsoare asimetrica extrem de populara, potrivita indiferent de textura parului.

In cazul unei tunsori in V, parul este mai scurt in fata si mai lung in spate, luand forma literei V, de unde si numele aceste tunsori.

Avantajele unei tunsori in V

Pentru femeile cu par gros, o astfel de tunsoare reduce din grosime si astfel se ia din greutate. Se recomanda si pentru parul ondulat, deoarece parul se aseaza mult mai frumos. In combinatie cu trepte, se obtine mai mult volum pentru cele care au un par subtire. Ce forma a fetei trebuie sa am pentru o tunsoare in V? Nu exista o regula generala, insa este foarte recomandata in cazul unei forme a fetei lunga.

Exista tunsori in V mai ascutite sau putin mai rotunde. In cele ce urmeaza, o sa va prezentam o serie de poze cu tunsori pentru par lung in V.

Tunsorile in V se potrivesc in general parului foarte lung si gros ca textura, deoarece creeaza miscare si ii ofera forma.

In continuare iti prezentam 4 modele modele de tunsori in V:

1. TUNSOARE IN V – ASCUTITA

2. TUNSOARE IN V – IN SCARI

3. TUNSOARE IN V- DREPT

4. TUNSOARE IN V – LA BAZA

A). TUNSOAREA IN V ASCUTITA – se potriveste atat parului drept, dar mai ales parului ondulat, intrucat ajuta onduleurile sa cada foarte interesant pe spate, atragand atentia asupra taliei. O satfel de tunsoare in V, are avantajul ca, lasat liber, parul este lung la spate insa nu te incomodeaza in partea din fata.

1.


2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

B. TUNSOAREA IN V – IN SCARI, este perfecta pentru parul drept si scubtire pentru ca adauga un plus de volum parului.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

C. TUNSOAREA IN V- DREPT, imbina forma ascutita de V cu forma dreapta, intrucat V-ul format la varfuri este linear, nu ascutit. Aceasta tunsoare este potrivita mai ales parului foarte des si gros, deoarece ii reduce din grosime si ii ofera miscare.

17.

18.

19.

D. Tunsoarea in V la baza este recomandata in special parului lung si fara onduleuri, in acest caz V-ul este format doar la baza parului.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!❤