Nu toți înțeleg despre ce este vorba când își fac un tatuaj. Nu este vorba doar despre dorința de a avea un semn pe corp cu care să defilăm prin fața tuturor pentru a fi mai cool.

Dar evident sunt momente când un tatuaj devine un accesoriu foarte frumos pe care unii chiar știu să și-l asocieze. Iată 14 exemple de tatuaje mici pe care femeile știu să le valorifice:
1. Delicat – O fundiță este exemplul perfect care poate fi asociat cu eleganța feminina.

2. Ying Iang – Două jumătăți care se completează reciproc foarte bine, nu este nimic alb sau negru, nu este nimic bun sau rău.

3. Pas cu pas, lăbuțe mici de cățel pe piciorul unei doamne aflată pe tocuri.

4. Pulsul orașului – simpatic și creativ, acesta este destinat să ajungă doar pe pielea unei domnișoare sociabile care își iubește foarte mult viața.

5. Prietenia – acel simbol al promisiunilor legate de către prieteni prin care își împreunează degetele mici.

6. Cafea – nici colegele mele nu ar putea rezista o zi întreagă fără prea iubita licoare neagră ce le trezește simțurile în fiecare dimineață la birou.

7. Inel cu forme geometrice – Pentru unele persoane, a fi observate face parte din rutina zilnică, iar ce ar putea fi mai expresiv când vine vorba de diverse forme geometrice aplicate pe un deget.

8. Dragostea ce zboară pe aripile păsărelelor – uneori chiar lucrurile simple sunt cele de care avem nevoie. O inimioară, ca mesaj al iubirii lăsate în urma ei de două păsări mici.

9. Trandafir – o floare frumoasă ce stă bine în mâna unei femei frumoase. Sau poate pe mâna acelei doamne ce lângă tatuaj va purta un inel de logodnă sau o verighetă.

10. Lotus alb – simbol al purității, compasiunii și a pasiunii pentru bine, albul în care este tatuat nobilul lotus face ca acest semn să rămână mai mult decât un simplu accesoriu al pielii.


11. Inimioare colorate – simple și de efect, aceste tatuaje colorate nu pot exprima decât iubire, dragoste și compasiune.

12. Unicornul – simbolul inocenței de care să nu te desparți niciodată.


13. Vulpița – sau oricare alt animal de suflet ce ajunge pe piele este acea definire a eului ineterior. Nu te poți despărți de sufletul și simbolul spiritului tău.

14. Pisicuța ce lasă urme – de multe ori femeile sunt văzute la fel ca acele animale frumoase, grații ce pot pune pe foc sufletul oricui, lăsând urme peste tot pe unde merg.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!❤