Urmatoarele modele sunt unice si realizate cu bun gust.

Traim in epoca frumusetii, a manichiurii de durata si a stilului! Unice in felul lor, unghiile cu gel sunt revolutionare si de efect. Un bun tehnician te va rasfata din plin cu o constructie corecta, un model frumos si stralucire de diamant.

Manichiura cu gel evolueaza cu rapiditate, devenind astfel cat mai putin evaziva si daunatoare. Exista numeroase geluri cu eticheta verde, care va protejeaza unghiile si nu le afecteaza precum gelurile care le gasim in comert.

Trebuie sa ai in vedere in primul rand cum lucreaza tehnicianul, cat de corect, apoi produsele daca sunt calitative si evident daca modele sunt corect, frumos si fin realizate!

Manichiura si unghiile patrate:

De multe ori ne gandim daca ne schimbam forma unghiilor, oare ne vom obisnui? Cele mai multe intrebari sunt legate de forma. Daca ai unghiile prin naturalete patrate, de ce sa schimbi forma? Cele naturale sunt cele mai frmoase.

Stilul cresterii unghiilor tale, dau nota de unicitate si adauga personalitate. Daca preferi o manichiura cu unghia patrata poti alege dintre urmatoarele modele:

Unghii superbe potrivite pentru mireasa!

1.

Culoare intensa, model rose

2.

Frech clasic

3.

Pinky nails, black nails – perfect match

4.

Perfect manicure!

5.

Cel mai simpatic model

6.

Culoare indrazneata, efect placut

7.

Butterfly

8.

Lanul cu maci, rosu aprins

9.

White French

10.

Cel mai simplu si placut model

11.

Blue cu nuante lila

12.

Mate Red

13.

Beautyful Cover, beautyful Flowers

14.

Cel mai fin French

15.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!❤