În momentul în care descoperi că ești însărcinată, viața ta se schimbă radical. Prioritățiile tale vor fi altele și pe primul loc va fi sig6. S-ar putea să nu te simți pregătităuranța viitorului tău bebeluș. Deși e o perioadă dificilă, încearcă totuși să te relaxezi și să te bucuri de toate momentele în care îl ai pe bebe în burtica ta, pentru că după ce naști, îți vor lipsi aceste momente.

Iată o galeria cu 7 imagini amuzante, dar super reale care arată cum se simte o femeie însărcinată:

Schimbările din corpul tău îți vor afecta și picioarele, care după primele luni încep să se umfle, așa că nu ar trebui să fii surprinsă dacă descoperi că pantofii tăi preferați îți sunt acum mici.

2. S-ar putea să nu te descurci mereu singurăe

E groaznic să te simți neputincioasă, nu?

3. Sensibilitatea ta atinge cote alarmante

Hormonii se joacă cu tine în perioada în care ești însărcinată așa că stările tale se vor schimba de la minut la minut. S-ar putea chiar să ai crize de plâns inexplicabile, dar stai liniștită. E chiar un prilej foarte bun să eliberezi tensiunea.

4. Hainele tale nu mai sunt așa confortabile, așa că apelezi la dulapul lui

Ține minte, în perioada sarcinii ești o prințesă și totul ți se cuvine. Chiar și hainele lui!

5. Momentele în care ești o bombă cu ceas.

În zilele în care deja se apropie momentul mult așteptat și știi că poți să naști dintr-o clipă în alta, deja emoțiile sunt foarte mari. Înarmează-te cu multă răbdare și așteaptă sosirea pe lume a micuțului tău.În zilele în care deja se apropie momentul mult așteptat și știi că poți să naști dintr-o clipă în alta, deja emoțiile sunt foarte mari. Înarmează-te cu multă răbdare și așteaptă sosirea pe lume a micuțului tău.

6. S-ar putea să nu te simți pregătită.

Oricât de speriată ai fi, deja e un punct în care e cam târziu să dai înapoi. Dar dacă ai rezistat 9 luni, stai liniștită, vei face față cu brio și nașterii.

7. Momentul mult așteptat…

… în care știi că totul a meritat și ești extrem de fericită.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!