Primăvara aceasta, pregăteşte-te să străluceşti la propriu! Uită de manichiura plictisitoare, care se conformează tuturor trendurilor şi poartă tot ce îţi place şi îţi vine bine. Iată câteva dintre cele mai în vogă stiluri!

Manichiura glitter

Dacă încă nu ai văzut-o la începutul anului sau la petrecerile festive, cu siguranţă va lua amploare odată cu primăvara. Manichiura glitter sau cu particule sclipitoare îţi va da un farmec aparte şi te va scoate din anonimat. Poart-o în culori calde, precum roşu, roz, lila sau auriu şi ai grijă ca forma unghiei să fie uşor rotundă sau migdalată. Dacă alegi să îţi faci această manichiură pe timp de zi, nu exagera cu lungimea unghiei, întrucât ar putea căpăta un aspect vulgar. Se asortează perfect cu hainele simple, în nuanţa nude şi cu un machiaj natural. Totuşi, dacă simţi că acest stil nu se potriveşte cu personalitatea ta, poţi adăuga puţin glitter doar pe o unghie sau pe vârful acesteia.

Nuanţe metalice

Un alt trend care va domina în această primăvară este cel al unghiilor în nuanţe metalice. Nu numai că va reaminteşte de stilul anilor ’80, dar îţi va da un aspect de divă desprinsă din paginile revistelor de modă. Pe lângă clasicul argintiu metalizat, se poartă bronzul stins şi auriul metalic. O poţi purta atât în ţinutele de zi, cât şi în cele de seară. La fel ca în cazul glitterului, ai grijă să nu exagerezi cu lungimea unghiilor. Le poţi purta în formă pătrată.

Ombre

Dacă îţi place nemuritoarea tehnică ombre, atunci este timpul să o aplici şi pe unghiile tale. Manichiura ombre va fi una extrem de solicitată în primăvara lui 2019, însă trebuie să ai grijă la modul în care alegi să combini nuanţele. Dacă nu ai mai purtat-o niciodată, încearcă mai întâi degradeurile finuţe, care nu ies prea mult în evidenţă. Se poartă roz pal în combinaţie cu alb mat sau sidefat, roşu în combinaţie cu roz nude, alb, marsala sau turcoaz în combinaţie cu alb.

Unghiile cu mesaje


Logo-urile sau mesajele scrise pe tricouri au luat amploare încă de anul trecut. Acum, acest trend poate fi întâlnit şi pe unghii. Dacă vrei să îi transmiţi un mesaj iubitului tău sau ai nevoie de un citat care să te motiveze zilnic, îţi poţi face o manichiură cu inscripţii. Nu numai că vei fi originală, dar nu îţi vei mai putea lua ochii de la unghiile tale.

1.

2.


3.


4.


5.

6.


7.


8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!❤